|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sfinta  Paraschiva 

Asa  ne  rugam  si  noi  crestini  catre  Sfinta  Paraschiva  cum  se ruga  si  ea  in  Biserica  din Vlaherna N-am  alta  nadejde , n-am alt  acoperamint . Tu-mi fii indreptatoare ,tu-mi fii folositoare ..... Ca  pina  am  umblat in  pustie  pe  tine  te-am avut ajutor  ,iar  acum , daca  m-am intors  in  lume, indrepteaza-ma  pina  la  sfirsitul  vietii   mele  ,ca  alta  nadejde  nu  am, Sfinta Parascheva  fi  mijlocitoarea  noastra  in  fata  lui Dumnezeu.
		 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Sfanta Cuvioasa Parascheva si Sfanta Mucenita Paraschevi | VLAHOPOL | Intrebari utilizatori | 5 | 17.02.2011 20:02:09 | 
| Cuvioasa Maica noastra Sfanta Parascheva | ionelaz | Generalitati | 3 | 17.01.2011 15:16:47 | 
| Sf.Cuvioasa Parascheva | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 12.10.2010 05:35:28 | 
| Cuvioasa maica noastră Parascheva | pui | Moaste | 1 | 30.06.2009 23:11:13 | 
| Din cuvantul IPS Daniel la Sfanta Cuvioasa Parascheva | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 3 | 16.10.2008 13:21:37 | 
|  |