Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2009, 17:58:01
Eutifievv_emi
Guest

Implicit Esti om sau maimuta ?

1. Daca esti un ateu convins si sti sa iti aperi bine conceptul, te invit sa iti impartasesti parerile, ideile si fundamentele pe care le deti in vederea unei concluzii finale care sa demonstreze fara echivoc adevarul nu asa cum il vedem si percepem noi, ci asa cum este el reprezentat de realitatea inconjuratoare noua.
2. Daca te tragi din maimuta, as dori ca mai intai de toate sa ne vorbesti putin despre arborele genealogic din care te tragi, provi.
3. De asemenea, va trebui sa ne lamuresti si de niste trasaturi corporale si de caracter, care sa te lege de stramosii pe care ii vei expune.
4. De asemenea m/ar interesa foarte mult sa stiu cate putin din istoria parintilor tai, in cazul in care nu esti dsuficient de "documentat", si cu lux de amanunte, daca pregatirea iti permite acest orizont.

Cam atat pentru inceput.
Daca moderatorii forumului vor gasi de cuviinta sa mute topic-ul in alta sectiune, ramane la atitudinea dumnealor. Si daca am starnit incomoditati in privinta aceasta scuzele mele.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Esti pregatit? vultur77 Generalitati 1 23.11.2011 00:29:41
esti varsta de 33 ani una fatidica? ingerul_pazitor Generalitati 46 02.01.2011 20:30:57
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO carmina Mari Duhovnici si predicile lor 10 21.03.2009 20:37:29
Iubeste-ma asa cum esti tu TeoH Generalitati 3 11.09.2008 18:48:12