Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2009, 22:17:45
georgyana_op georgyana_op is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.01.2009
Exclamation tot cea cu problema surori mele

vreau sa spun ca sora mea si prietenul ei nu st rude de sange ci prin alianta pentru ca verisoara noastra s-a maritat cu un var de -al prietenului surorii mele,si nu cred ca e ceva rau,desi mama baiatului e impotriva,eu cred ca exista alt motiv,voi ce spuneti?
Reply With Quote
Vechi 11.01.2009, 22:48:50
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!

Nu ne spui ce grad de rudenie are cu vreun membru al familiei prietenul surorii tale si varul sau. Pentru ca daca nu au atunci nu este nici o problema.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 12.01.2009, 01:41:14
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgyana_op Vezi mesajul
vreau sa spun ca sora mea si prietenul ei nu st rude de sange ci prin alianta pentru ca verisoara noastra s-a maritat cu un var de -al prietenului surorii mele,si nu cred ca e ceva rau,desi mama baiatului e impotriva,eu cred ca exista alt motiv,voi ce spuneti?

Cred ca rude prin alianta, nu sint rude de sange.
Daca sint rude de snge, mi se pare ca merge pina la a 7-a generatie, insa eu nu sint sigura.

Cred ca Geo e mai informat aici!!!
Vechi 12.01.2009, 10:49:05
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgyana_op Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Uite, citeste, te rog, aici:

http://www.crestinortodox.ro/forumac...d.php?p=108302

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Relatiile parinti/copii, frati/surori - nevoie de incurajari AGabriela Generalitati 21 31.08.2012 12:01:24
Povestea vietii mele NIMENEA Intamplari adevarate 48 07.03.2011 17:14:34
Femei in BOR - sfinte, sotii, surori de sfinti sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 10 28.07.2010 14:47:40
In vremea iesirii mele... eugenserban Generalitati 15 25.01.2010 17:31:43
Visele mele patinina34 Generalitati 20 15.02.2009 02:29:26