![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna am o situatie neplacuta la serviciu!
Va spun totul pe rind: La mine la serviciu este asa o regula daca esi la lucru dupa ora 17:30 timpul lucrat se plateste adaugator, (fiecare ora se calculeaza) lucru este la diferite obiecte si nu sintem supravegheati de nimeni. Acum noi avem un catalog unde scriem cit am lucrat adaugator si la sfirsitul lunii se calculeaza totul. In general toti (de tot sintem 4) scriu mai mult decit trebuie acolo dex au lucrat o ora scriu 3 ore etc. si imi spun si mie sa scriu exact asa, insa eu nu vreau stiu ca nu e corect, ca e inselare, minciuna si nu stiu cum sa actionez. 1.Daca eu scriu la mine in foaie adevarul ca am lucrat o ora si directorul se uita si ma intreaba ,,cum tu ai scris o ora cind la colegul tau sint 3 ore" ce sa spun ? se incep intrebarile si apar probleme pentru unii... 2.Nu vreau sa am conflicte cu colegii deoarece de ei depinde daca voi mai fi angajat (eu is novice si directorul de ei intreaba cum ma ispravesc) Sfatuiti-ma ce sa fac ? Cum vedeti voi esirea din situatia creata? Daca eu ma pun sub ascultarea lor si fac exact cum imi vor spune ei am vreo vina in fata lui Dumnezeu? Poate fi aceasta e o solutie: daca banii necurati ii dau bisericii sau saracilor? |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
medierea , solutia la instanta de judecata, o justitie non-judiciara | ilydorin | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.10.2012 16:26:37 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
|