![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Astazi se implinesc 7 ani de la moartea dupa trup a parintelui Constantin Galeriu. Regret faptul ca nu am avut ocazia sa-l intalnesc fata catre fata. Nu am avut sansa sa-mi vorbeasca de la catedra, de pe solee sau chiar din scaunul spovedaniei. Cu toate acestea, pot spune ca mi-e drag, ba chiar familiar deoarece el nu inceteaza sa ne vorbeasca prin pilda vietii sale si prin mostenirea sa teologica.
Mi-as fi dorit sa va pot impartasi experiente, clipe de lumina petrecute in apropierea binecuvantata a parintelui. Rog pe toti cei care l-au cunoscut, intr-un fel sau altul, sa faca din acest topic un sirag de ganduri si experiente din care toti sa ne folosim. |
Tags |
constantin galeriu, galeriu |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In Memoriam- Parintele Constantin Galeriu | georgeval | Stiri, actualitati, anunturi | 20 | 09.08.2013 10:30:42 |
Un articol superb - Parintele Constantin Galeriu | sophia | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 05.11.2012 12:41:39 |
Parintele Galeriu | N.Priceputu | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 04.06.2011 14:39:03 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Parintele Galeriu | MARIUS_DANIEL | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 06.07.2009 20:47:51 |
|