Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2012, 13:31:40
sunsray
Guest

Implicit 3 descoperiri ale fizicii cuantice, prin care si stiinta exclusiva se apropie de real

- Noi gândim încontinuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Iar toate aceste gânduri ale noastre produc consecințe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers și nu doar în direcția dorită, ci în toate direcțiile.
Energia emisă de gândurile noastre își caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”.
Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanșează un proces de rezonanță. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viața noastră.
Gândurile tale secrete, felul în care îi judeci pe ceilalți, vorbăria interminabilă a minții – totul formează un fel de intenție.
Așadar, prin gândurile noastre, noi emitem permanent energie către exterior, fapt care influențează într-o mare măsură ceea ce atragem în viața noastră. De aceea, o scanare atentă a propriilor gânduri, mai ales a celor despre noi înșine, ne ajută să conștentizăm ce anume avem de schimbat. Știți ce este minunat aici? Faptul că stă în puterea noastră să ne alegem gândurile. Precum la un televizor, putem comuta pe diferite programe, iar dacă v-ați săturat de emisiunea „Sunt un prost. Nu fac nimic cum trebuie”, apăsați butonul și alegeți „Dragostea lui Dumnezeu mă înconjoară și mă susține în fiecare clipă a vieții”. Veți simți diferența.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Experiente sublime prin care l-am simtit pe Dumnezeu Lucian008 Intamplari adevarate 24 21.01.2012 02:26:50
,,Fenomene Stranii ”-real sau serial? victortiti89 Generalitati 2 13.05.2011 10:49:18
Romania se apropie de SUA andreicozia Generalitati 2 31.01.2010 12:24:49
Se apropie sfanta Nastere!Troparul 06dec Rugaciuni 1 19.11.2008 19:44:44