![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
despre "ortodocsii" care practica yoga.. am observat ca sunt foarte multi.. urata ratacire si saracii nu stiu ce fac.. nu ar strica sa incercam sa-i luminam pe cei care probabil nu stiu ca este cea mai mare inselatorie inventata de diavol.. toate "puterile"sunt de la el.. mai toti devin in scurt timp posedati.. se simt puternici si nu pot sa inteleaga ratacirea lor.. le recomand sa arunce o privire pe aceasta carte.. ce a facut Sfantul Paisie Aghioritul cu un yoghin..(unul din multele cazuri vindecate de Sfantul).. cat de greu l-a intors la lumina din intunericul hindus..cartea este dat-mi voie sa zic acest cuvant SENZATIONALA!
http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/marii-initiati-indiei-parintele-paisie/ |
|
|||
|
|||
![]()
Da,este o carte pe care au citit-o multi,foarte buna.Eu spun ca este o marturie de aceeasi valoare ca a lui Klaus Kenneth,in cartea sa Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Acel articol este o lucratura,nimic din el nu este adevarat.
|
|
|||
|
|||
![]()
ma bucur colaps sa vad ca inca mai sunt suflete ortodoxe.. klaus keneth asta e foarte inselat.. e protestant de-a dreptul.. si din pacate are mare succes.. la fel si cu filmul ala ostrov.. alta istorie si acolo.. erezii.. grele vremuri traim.. io de vreo doua saptamani nu ma mai opresc din incercat sa inlatur ereziile de pe aici ca ma uit, sute de oameni citesc ereziile unora si ma doare , ma inteapa sufletul pentru ei.. nu stiu ce sa fac.. dar trebuie sa ma opresc ca ma inveninez rau.. am postat ca sa intorc pe stiu eu cine-o citi de la erezia yoga si urmatorul care posteaza imi baga klaus keneth.. spune si tu..
|
|
|||
|
|||
![]()
ce bine zice articolul tau colaps, foarte bun citez:
"Nu putini isi iau drept portdrapel numele cate unui mare duhovnic… sau chiar a mai multora, ca sa-si poate legitima si inselarile, caderile sau inovatiile proprii prin ei, amestecandu-le cu mierea invataturii acelora, dar deturnandu-o apoi spre ei insisi, spre mesajul si spre duhul propriu. Insa oamenii trebuie apreciati nu dupa numele mari cu care se acopera, ci dupa ceea ce spun si fac ei insisi, dupa duhul si roadele marturisirii lor proprii. Nici parintele Rafail Noica, nici Fericitul Sofronie Saharov, cu sensibilitatea si delicatetea lor duhovniceasca exceptionale, nu credem ca s-ar simti odihniti si impacati auzind (pe viu) felul in care le sunt preluate si duse mai departe ideile, cum ajung ele sa serveasca lejer justificarii pacatului (vezi aici min. 101, “Mergeti la discoteca din cand in cand; nu e nimic rau in asta. Si eu dansez bucuros”) sau sincretismului religios, “recuperarii” lui Buda (vezi aici min.40-41)) ori apologiei Maicii Tereza, si nu stim daca s-ar mai recunoaste vazand in ce ghiveci retoric sunt amestecate si in ce forma discursiva exaltata si histrionica sunt turnate, dupa tiparul evanghelizatorilor TV din America sau a “harismaticilor” penticostali." " |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ati inteles ca cele doua carti contin aceeasi marturisire..
|
|
||||
|
||||
![]()
Doar ca una a fost scrisa de un grec ortodox ce chiar a simtit pe propia-si piele harul Dumnezeiesc, povatuit fiind de inainte-vazatorul Paisie Aghioritul, pe cand a doua este un amalgam de cuvinte sustrase din imaginatia bogata si mincinoasa a lui Klaus Kenneth pe care le-a trantit pe hartie pentru a capata rating.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Acel grec ortodox,nu credea la inceput ca Hristos este singurul Adevar,iar Klaus Kenneth a fost si el povatuit de un mare parinte,Sofronie de la Essex.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..dar asa vorbesc cei carora le lipsesc roadele, devin invidiosi si dau cu noroi in altii. Cum se face ca numai noi ortodocsii(unii) ii jignim pe altii pe cind restul "ereticilor" ne privesc cu intelegere si blindete deoarece asa au fost invatati de catre religia lor, SA RESPECTE PE ALTII |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
PARINTELE PAISIE OLARU | eusiatat | Mari Duhovnici si predicile lor | 21 | 24.11.2011 11:15:51 |
Despre evlavie - Parintele Paisie Aghioritul | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:37 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|