![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua!
Am cautat un loc de discutie pe diverse teme, si am gasit acest forum. Am si eu o intrebare...legata de ingeri. Am intrat pe diverse site-uri avand ca tema ingerii.....Intr-unul dintre ele, www.rugaciuni.ro am gasit un topic despre ingeri -> http://www.rugaciuni.ro/modules/news/article.php?storyid=489 Ce sa fac?? Sunt curios in legatura cu aceste lucruri..poate ca sunt adevarate dar aceasta metoda nu mi se pare ortodoxa.... Tot acolo am gasit un alt termen... Legat de chackre. -> http://www.lucratorul-in-lumina.com/channels/purificarea.htm Aceastea sunt adevarate?? Vorbesc despre energie, iar pe alte site-uri despre energia data de Domnul...Pe unul din aceste site-uri este dat numele Arhanghelului Galgaliel... Nu este prolema ca nu cred, dar pur si simplu nu cred ca aceste metode pot fi ortodoxe: "Urmatoarea rugaciune trebuie sa fie rostita, mental sau cu voce tare, inainte de a realiza contactul cu Ingerii vostri. Voi puteti sa o schimbati, incat sa fie ceva prin care sa va simtiti confortabili, atunci cand o spuneti. Dumnezeule/Dumnezeita, Duhule Sfant, Iisuse, Arhanghele Mihail si ingeri, (si/sau Quan Yin, Fecioara Maria, Mohamed, Moise, St. Germain, Tatal Vant, Mama Pamant, Zeite specifice Sfinti sau Maestri. Introduceti preferinta voastra pentru o entitate devotionala) Cer protectia si ajutorul vostru, ca sa imi fie oferite informatii detaliate de la Ingerii mei Pazitori, care ma vor ajuta sa-mi ating scopul cel mai inalt si bucuria! Va rog, protejati-ma de frica si de toata negativitatea si permiteti ca ceea ce intentionez sa provina ca dintr-un canal pur de lumina! Va multumesc mult pentru iubirea si ajutorul vostru! Amin." Se refera la alte "zeitati". Dumneavoastra ce spuneti? |
|
|||
|
|||
![]()
Si legat de chackre ce spuneti?
Vi se par niste lucruri adevarate? |
|
|||
|
|||
![]()
Spune-ne mai intai care e scopul tau cel mai inalt si care ar fi putea fi cauza bucuriei tale, daca ai aveao?
Se pare ca sti foarte multe. Lasa-le deocamdata deoparte si concentreaza-te pe raspunsul la intrebarea de sus. Doamne ajuta. Sfinte ingere pazitorul meu, acopera-ma cu aripile bunatatii tale si izgoneste de la mine toata lucrarea cea rea a diavolului si roaga-te lui Dumnezeu pentru mine. |
|
|||
|
|||
![]()
ce sa spunem, este paganism panteist.... e amalgam ca sa te ajute sa-tzi faci voile tale shi nu ale lui Dumnezeu intru Hristos... totul pare ca e valabil doar sa faci o procedura shi astfel se ridiculizeaza persoana,
fereasca Dumnezeu de rugaciuni catre orice "dumnezeu" shi catre multzimea de szeushi adica diavoli... cu arhanghelul Galgaliel am impresia ca este o alta batjocura ca nu shtiu sa existe un astfel de arhanghel dar pare o batjocura la adresa vedeniei lui Daniel adica la infricoshatoarea putere a lui Dumnezeu iar rotzilor heruvimilor din vedenia proorocului Daniel le-a asociat acele cheackre, vortexuri, adica ei invatza tocmai sa lucram la invartosharea inimii shi nu au auzit ortodocsii sunt cercuitzi la invartosharea inimii... shi tot acolo parca, la proorocul Daniel era o denumire de Galgal la ceva dar am uitat. Deci e batjocura fricii de Dumnezeu shi sfidarea Lui pentru necunoscatori shi naivi... deci cred ca sit-urile respective promoveaza lumeshte shi fara sa priceapa defapt batjocura lui Dumnezeu prin naivitatea oamenilor ca sa-shi adauge la pacate aceshtia pana nu se prind ca ceea ce fac este defapt surparea sufletelor lor... Amesteca rugaciunile incercand sa mocirleasca prin minciuna shi practica oculta ca sa capetzi puteri shi sa-tzi faci voile tale prin centrii de invartoshare... deci trebuie evitat.???:(:( |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am auzit de Lupul Alb :):):) Cat priveste intrebarea ta: Un crestin ortodox nu cauta nicodata contact cu ingerii:rolleyes: Ci isi cauta PACATELE ca sa si le spovedeasca si sa se caiasca. D-ta de cand nu te-i mai spovedit? |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pt raspunsuri....
Sincer sa fiu a trecut ceva vreme......:| |
|
|||
|
|||
![]()
citand nightwolffa
Citat:
Lasa orice element de yoga sau de hinduism si incearca sa citesti Noul Testament, sa afli ce este religia crestin-ortodoxa si cum iti poti mantui sufletul prin ea, caci Domnul este Imparat Mare, Milostiv si Care nu Se manie in fiecare zi. Dar nu este asa si cu hindusii si cu simpatizantii lor... Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mantuieste, Doamne, poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea Ta. Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste! |
|
|||
|
|||
![]()
Mi sa mai spus sa citesc Noul Testament si am sa o fac...
Dar eu eram nelamurit in legatura cu "conectarea" cu ingerul pazitor deoarece mi s-a intamplat un lucru ciudat de Sf. Nicolae. In urma cu ceva timp am primit de la mama informatiile despre ce am mentionat mai sus si am incercat, nestiind ca nu e bine. Mi s-a parut un pic ciudat ce scria in (..) paranteze la acea rugaciune dar nu am luat in considerare. De Sf. Nicolae, in ghete(fiindca inca mai sunt copil :))am pus o scrisoare adresat Mosului in care l-am rugat sa i-o dea ingerului meu( ceea ce poate parea prostesc, dar eram bucuros. In ea din cate imi amintesc, am pus-o o alta scrisoare adresa ingerului de data aceasta. In cea din urma m-iam rugat ingerul sa imi lase o funditza daca a primit scrisoarea mea. Si mai tarziu cand m-am intors in camera, in ghete am gasit o funditza aurie. Inca o mai am........ Nu mai stiu exact ce am scris in scrisoare, dar parca ii multumeam ingerului pentru ca m-a ajutat in perioada cu tezele (Sunt a 8-a deci de aceea ma port copilareste). Din cauza acelei fundite am dorit sa pot vorbi cu el mai mult. In cele din urma, dupa orele de Religie tinute de domnul profesor la scoala despre cultele religioase, am realizat ca aceasta "metoda" nu este chiar dreapta si de aceea am avut indoieli. Acestea au fost defapt cauzele pentru care am deschis acest topic. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum am cam inteles despre ce era vorba, multumita bunatatii celor care au raspuns, chiar daca spusele domnului Darius au fost cam confuze.....:D
Sper ca Domnul sa va lumineze pentru bunatatea voastra si sa va dea sanatate, ca sa puteti face orice va propuneti.:rolleyes: |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa va raspund la intrebare domnule Razvan, nu am imprumutat numele de nicaieri. Pur si simplu se afla in articolul citit de mine. Daca doriti va voi copia de acolo pasajul:
"Meditatie pentru a va intalni cu ingerii vostri pazitori Inainte de a incerca aceasta meditatie, este folositor sa fiti familiari cu chakrele si sa va asigurati ca ele sunt purificate si echilibrate. Mergeti la pagina de web despre Chakras pentru mai multe informatii. www.shininglite.com. Aici se afla meditatie pentru echilibrarea si purificarea chakrelor" sursa: http://www.rugaciuni.ro/modules/news/article.php?storyid=489 Acest termen l-am intalnit in desenele animate la care sora mea mai mica se uita si de aceea au fost momente cand am crezut in existenta lor. Am adunat mai multe pareri si sper ca si alte persoane vor avea bunavointa sa isi dea o parere :D Daca nu, nu est nici o problema. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ingeri | georgeval | Generalitati | 5 | 26.03.2011 15:17:36 |
Saracii-ingeri? | cosmin95 | Generalitati | 13 | 21.08.2009 15:48:30 |
Despre Ingeri | patinina34 | Din Noul Testament | 25 | 14.02.2009 10:08:12 |
Ati intalnit ingeri? | tudor2012 | Intamplari adevarate | 19 | 03.09.2007 17:09:05 |
CEI SLABI DE INGERI ! | cristiboss56 | Teologie si Stiinta | 7 | 21.06.2007 21:44:24 |
|