Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.03.2026, 13:15:38
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Exclamation Diversiunile „antisemite” ale A. Alexandrescu – antiromânismul „antreprizei” AUR-RPTV

Probabil că foarte puțini sau mai nimeni nu a înregistrat afirmațiile propagandistei „șefe” de la televiziunea pestilențială (I)realitatea „lui Păcuraru” TV (zisă și RPTV) referitoare la „condamnarea de către „dumneaei” a zisului genocid din Gaza”. Trebuie să recunosc că nu am auzit nu doar de la această „gropară” a României, a poporului român și a românismului, anume Anca Alexandrescu, ci în general la televiziunile „românești” mai nimic sau absolut nimic despre acel subiect sau presupus subiect, nu am văzut de altfel absolut nimic nici la vreo emisiune a respectivei „cioacle” și nici la vreo altă emisiune a pestilențialei televiziuni (de un antiromânism absolut incalificabil, antiromânism „în substanță”, „în esență”, dincolo de „norul de fumigene” patriotardist) despre subiectul respectiv, inclusiv în cheia de interpretare respectivă (anume în cheia interpretării că ar fi existat și / sau ar exista un proces de epurare etnică, genocid sau crime împotriva umanității, crime de război împotriva populației palestiniene (și săvîrșit de către cine, mai exact?)), asta neînsemnând că nu ar fi existat astfel de emisiuni sau știri separate, însă personal nu am auzit absolut niciodată așa ceva la televiziunea respectivă, deși urmăresc frecvent la televiziunea respectivă, fără ca evident să fiu vreun votant al clicii extremiste antiromânești și antiortodoxe, anticreștine Simion – AUR – Georgescu etc.

Dau doar două trimiteri la începuturi ale unor emisiuni ale propagandistei A. Alexandrescu, anume din 1 și 2 martie 2026, însă am auzit-o repetând această „mantră iluzionistă” la începuturile mai multor emisiuni în ultimele trei săptămâni, repetări aparent absolut bizare și „ca nuca-n perete” avînd în vedere că nu auzisem absolut nimic pe acel subiect niciodată la televiziunea respectivă (și nici în general la toate televiziunile „românești”), și cred că este o diversiune exact din acest punct de vedere, anume pentru că nu am receptat până acum absolut nimic din partea respectivei televiziuni, și în niciun caz la nivel de „prime-time”, o diversiune cu scopul de a ascunde oricum trecuta (dar și foarte probabil prezenta) agendă și trăsătură antiromânească și antiortodoxă, anticreștină a televiziunii respective, grosso modo vorbind, agendă mai mult caracterizată prin slujirea față de un anumit extremism sionist antiromânesc și antiortodox, anticreștin (slujire prezentă și pe care am dovedit-o cu privire la binomul extremist antiromânesc George Simion – AUR, și inclusiv cu privire la iluzionistul Georgescu).

https://www.realitatea.net/emisiuni/...03_01_20_58_00
https://www.realitatea.net/emisiuni/...03_02_20_58_00

Apropo, că în perioada respectivă la emisiuni era vorba și despre așa-zisa „diasporă arabescă”, nu am auzit nici din partea „suveranizdei de Dubai” și nici din partea altcuiva nici la televiziunea respectivă, și nici la vreo alta zisă „românească”, spre exemplu privitor la cazul Ponta, să fi existat vreo critică privitoare la noua devoalare neintenționată a trădătorului de Ponta, cel care umbla (inclusiv cu audiențe pe stadioane, dacă ne aducem aminte) cu „incantația iluzionistă” a „mîndriei românești și ortodoxe”, devoalată âncă o dată ca o escrocherie, prin trimiterea fiicei sale la studii „superioare” unde altundeva decât în zona arabo-islamistă, apropo de fosta și mai mare „călcare în străchini” a acestui nemernic, a acestui abject trădător care venise în urmă cu ani cu proiectul mega-moscheii islamice turcești, incluzînd centre de „studii avansate” islamiste, și care ar fi putut constitui un „cap de pod” pentru mii sau zeci de mii de turci islamiști care să „desanteze” practic și mai mult în sud-estul Europei, mai mult într-o țară în care sute de ani nici măcar nu li s-a permis vreodată, prin tratate internaționale ale voievozilor Țărilor Române, vreunor turci să aibă nici măcar vreo „moscheiță”, ce să mai vorbim despre proiectul absolut incalificabil pe care l-a susținut trepădușul, trădătorul V. Ponta. (Dar s-a văzut de altfel, că în ciuda tuturor „zdroabelor” sale politico-mediatice, că pare a fi cel mai prezent propagandist politic din ultimii ani și ani de zile, fără să fi fost „la putere”, s-a văzut deci că nu i-a ajutat Dumnezeul Acela al Cărui nume l-a luat el în deșert, și în forme grave, fiind într-o derivă politică penibilă de peste 10 ani încoace.)

„DANA HERING: Duamna Anca e suveranistă de Dubai” (1 martie 2026)
Vechi 22.03.2026, 19:20:01
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Amuzant…

Noi putem rămâne ani de zile posibil decenii întregi fără carburanți, fara petrol, gaze, curent cu porția, fără îngrășăminte, plastice, piese de schimb, comerț, MEDICAMENTE, echipament medical, până și mâncarea depinde de ele… dar ne interesează de NU ȘTIU CE PERSOANE cu nume de Anca:))
Cine i ăsta mai frate, și restul de care tot povestești.

CINE SUNT UMBRELELE ASTEA?
pffff, …

Este hilară rău treaba!
Răspunde