|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Plante de plantat pe mormant 

..................................................  ......................
		 Last edited by TunsDiana; 08.11.2012 at 23:18:47. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Vă referiți, poate, la Carpoprotus edulis, o prezență comună pe mormintele din cimitere ?  Eu am obținut reproducerea acestei plante pe cale vegetativă. Face "puișori" ca feriga. Se transplantează și prind aproape întotdeauna. Nu-i trebuie apă multă, decât la început, până prinde. Se întinde pe toată suprafața, până întâlnește o limită, caz în care începe să crească în înălțime, lucru care poate fi supărător pentru aspect. De aceea, e bine să fie rărită când ajunge să ocupe toată suprafața. 
				__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Și eu tot la florile de gheață m-am gândit.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Va multumesc frumos pentru sugestii si pentru poza!
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Etnobotanice da, plante medicinale ba | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 18.05.2013 13:15:39 | 
| Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 22:17:05 | 
| Fara plante medicinale | andreicozia | Reguli in Biserica | 14 | 22.01.2011 22:40:45 | 
| ajutor in gasirea unui mormant | 123654 | Slujba inmormantarii | 2 | 27.12.2009 18:17:19 | 
| Crucea de la mormant | keepwalking | Generalitati | 2 | 24.08.2007 01:54:20 | 
|  |