Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2014, 19:41:48
ioansri ioansri is offline
Banned

Data înregistrării: 02.05.2014
Implicit Ma simt vinovat

Buna seara ! Am la biserica de unde stau eu un duhovnic , si la el mi-am spus toate problemele si m-a ajutat mi-a dat sfaturi cum sa fac , dar astazi avand din nou o alta problema( i-am mai spus si lui si mi-a zis cum sa lupt doar ca s-a intamplat sub alt aspect tot a continuat ) m-am dus la biserica si el nu era ,era alt preot si i-am zis lui sa imi zica ce sa fac(desii oarecum stiam de la duhovnicul meu ce sa fac , dar simteam in momentul acela sa mai imi dea cineva dreptate ), si negasindu-l l-am intrebat pe altul si mi-a zis bineinteles acelasi lucru doar ca m-ai epxplicat. Si ma simt vinovat si ma gandesc si cred ca defapt nu mi-am crezut duhovnicul meu (
Reply With Quote
Vechi 03.05.2014, 09:34:58
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Si acum cauti al treilea duhovnic?
Vechi 04.05.2014, 22:24:51
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Daca te simti chiar asa vinovat, mergi la primul si spune-i ce ai facut. De ce te chinui degeaba? :) Sunt sigura ca o sa te simti mai bine dupa aceea.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Răspunde