O minune minunata!
Dragii mei! Azi am avut parte de o mare bucurie legata de ginerele meu, pentru care v-am rugat la intrarea in postul Adormirii Maicii Domnului sa va rugati sa nu-si piarda locul de munca. Am fost indrumata sa citesc Acatistul Sfintei Xenia si rugaciuni cat mai multe catre Maica Domnului si impreuna cu sotul meu am inaltat rugaciuni. Am apelat la grupul de rugaciune a celor care in acest post au citit catisme din Psaltire, sa-l pomeneasca pe CIPRIAN, sa nu ramana fara serviciu. Azi, cand problemele vietii ma coplesesc, am primit vestea mult asteptata. S-a contramandat punerea pe liber a ginerelui meu si a altor angajati, cu vechime in Primaria Ghiroda. Rugaciunea colectiva invinge de fiecare data! Da, dupa multe tergiversari, cu ajutorul consilierilor locali care nu au fost de acord cu desfacerea contractelor de munca la cei care sunt anagajati de peste 8 ani la aceasta institutie cu contract pe perioada nedeterminata, sa ramana in functii si sa plece,acele persoane care au fost angajate in ultima vreme avand contracte de munca pe perioada determinata. A fost necesara interventia inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de munca din Timisoara, fiindca dl.primar socotea ca poate decide dupa bunul sau plac. Maica Domnului l-a ocrotit pe ginerele meu! Suntem fericiti ca nu a ramas fara serviciu! Doamne ajuta! si va multumesc din suflet tuturor celor care l-ati pomenit si pe CIPRIAN in rugaciunile voastre. Nadajduiesc un sfarsit la fel de fericit si in cazul surioarei mele ce tocmai azi s-a operat de tumora maligna la san. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti, sa va daruiasca sanatate si tot binele din lume, voua si celor dragi ai vostri! va imbratisez cu mult drag, icamilin