Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 21:08:51
NEYRA 383's Avatar
NEYRA 383 NEYRA 383 is offline
Member

Data înregistrării: 21.03.2010
Implicit DVS. CE CREDETI CA AR TREBUI SA FAC

Sunt departe de casa,abia mi-am revenit dupa niste cumplite probleme de viata,dupa o coma chiar,in urma 8 luni,am venit in tara in concediu in tara unde am 2 fii maturi si foarte cuminti si harnici,dar spre durerea mea cea marefiul meu cel mare....l-am gasit cam ratacit,pierdut intr-o stare profunda de depresie si foarte schimbat,l-am oprit imediat de la lucru si ca sa aibe o ocupatie am zis sa faca scoala de sofer pt a-si lua permisul .Nu stiu exact ce l-a adus in starea asta,initial am crezut ca problemele de la servici,dar analizand trecutul nostru cred ca acesta a pus amprenta asupra sanatati lui,ne-am pierdut toata familia,adica tatal lor,bunicii toti si am ramas....doar noi trei,el de mic copil a fost o fire mai rece si mai distanta,dar atunci cand il mangaiam si il pupam pe crestet ,devenea bland si accepta cu drag.Acum fratele lui mai mic ai vegheaza comportamentul de aproape si se comporta mai delicat cu el ca de obicei,pemine insa ma bate gandul sa revin in tara,dar din pacate ma opreste traiul tot mai greu de acolo,asa ca nu stiu ce decizie sa iau,desigur ca viata fiului meu e pe primul loc,dar fara bani cum pot sa-l ajut.de acceia va cer ajutorul dvs...si va multumesc anticipat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Invit crestinii la discutie cu un ateu UNNOOM Alte Religii 201 15.03.2013 23:40:35
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11