![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna! Eu impreuna cu prietenii mei practicam un sport "Free running", seamana oarecum cu gimnastica (aici un filmulet ca sa vedeti mai bine despre ce este vorba http://www.youtube.com/watch?v=MZ59e...eature=channel ). Ma intrebam daca este bine ceea ce facem ne punem intr-un fel viata in pericol, dar ne place foarte mult ceea ce facem.Am avut cateva accidente cu toti, un prieten chiar ieri s-a accidendat ( nu grav dar ne-am speriat putin).Ma gandesc daca nu sunt aceste accidentari niste semne de la Dumnezeu pentru a ne opri.Nu stiu ce sa fac sunt destul de confuz imi place foarte mult acest sport.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu stiu ce poate fi asa placut la un "sport" care presupune si pericole... Poate ne lamuresti putin, care este placerea? De ce nu un alt sport? Crezi ca lui Dumnezeu ii place sa va puneti in pericol?
|
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca ai observat ca ceva e in neregula cu free running asta. Cel mai probabil aceste dubii vin de la constiinta ta. Constiinta este glasul lui Dumnezeu pe care L-a sadit in om. Ea ne avertizeaza dinainte sa facem ceva rau, iar daca facem ne mustra ca sa constientizam ca nu am facut ceva bun.
Mai bine decat oricare alt om probabil tu stii daca vin de la constiinta sau nu aceste mustrari. Patima este o dependenta de ceva anume: bani, mancare tigari samd. Mecanismul unei patimi este cam in genul asta: iti produce putina placere, apoi simti un gol in suflet+mustrari de constiinta si esti neimplinit. Nu stiu daca la tine free running este o patima sau nu, asta urmeaza sa iti dai tu seama, cu ajutorul lui Dumnezeu. Ma mai gandesc si la alt lucru, oare merita sa ne supunem la riscurile astea de buna voie numai pentru acea placere pe care ne-o produc?
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca sunt ceva de genul unor senzatii tari.
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandeam eu ca senzatiile tari acum sunt la moda; dar destul de tare si dura este si moartea accidentala...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mă gândesc că dacă intri în jocul ăsta periculos cunoscând riscul că poți muri și într-adevăr Doamne ferește îți rupi gâtul sau altceva, ăsta nu e același lucru ca și suicidul ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu tine prea mult de "senzatiile tari" cel putin nu la mine.Cand fac acest lucru ma eliberez, ma linistesc.De ce sportul acesta si nu altul? Nu stiu am incercat mai multe, dar numai acesta ma ajuta sa ma eliberez de toate gandurile rele si de tot stresul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Garantat nu-ti mai arde de sportul asta. Si te si folosesti. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintii tai ce parere au?
|
|
|||
|
|||
![]()
Au inceput sa se obisnuiasca cu ideea.Desigur si acum imi spun sa incetez cu toate acestea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Practicati sport? | Mirean | Generalitati | 68 | 11.06.2011 22:09:23 |
|