Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2009, 20:52:55
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit România pe calea pierzaniei

[COLOR=green]Iată o cronică a știrilor de astăzi... Vă place, stimați colegi? Pe mine mă-ngrozește și mă-ntreb neputincios, până când și până unde? [/COLOR][COLOR=black]

[/COLOR][COLOR=green]România pe calea pierzaniei[/COLOR][COLOR=green],[/COLOR][COLOR=green] așa am intitulat acest mesaj după ce am văzut principalele știri de la TVR.
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- Într-un sat din Moldova cîțiva tați au negociat cu traficanții de organe să-și vîndă copiii pentru transplanturi de organe în străinătate. Prețul, în jur a 5000 de euro. Din fericire, traficanții erau polițiști deghizați!
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- O rețea de falsificatori de diplome de licență și bacalaureat a funcționat pe la Alexandria. În rețea persoane de la universități din București, Tîrgoviște și Timișoara, între care 2 profesori universitari. Se falsificau și cărți de identitate pentru că la examenele de licență se prezentau alte persoane decît cele înscrise. Astfel s-a ajuns să aibă diplome de licență în economie și inginerie persoane care nu aveau nici liceul! Tariful pentru licență în jur de 3500 de euro. Numărul absolvenților cu astfel de diplome, în jur de 15000!
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- La Cluj, ca și la Pitești, izbucnește scandalul permiselor de conducere false. Un astfel de permis era obținut cu o sumă între 1500 și 3000 de euro. Aproape cît o diplomă de licență din știrea de mai înainte![/COLOR]

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calea de mijloc NECTARIE Generalitati 7 04.01.2011 18:13:37
Calea de mijloc Rodica50 Intrebari utilizatori 3 30.11.2010 21:46:00
Calea de intoarcere Pilu Homosexualitatea 26 29.03.2010 01:13:10
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Conferinta "Calea familiei" alynna Stiri, actualitati, anunturi 0 11.05.2008 20:13:52