România pe calea pierzaniei
[COLOR=green]Iată o cronică a știrilor de astăzi... Vă place, stimați colegi? Pe mine mă-ngrozește și mă-ntreb neputincios, până când și până unde? [/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]România pe calea pierzaniei[/COLOR][COLOR=green],[/COLOR][COLOR=green] așa am intitulat acest mesaj după ce am văzut principalele știri de la TVR.
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- Într-un sat din Moldova cîțiva tați au negociat cu traficanții de organe să-și vîndă copiii pentru transplanturi de organe în străinătate. Prețul, în jur a 5000 de euro. Din fericire, traficanții erau polițiști deghizați!
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- O rețea de falsificatori de diplome de licență și bacalaureat a funcționat pe la Alexandria. În rețea persoane de la universități din București, Tîrgoviște și Timișoara, între care 2 profesori universitari. Se falsificau și cărți de identitate pentru că la examenele de licență se prezentau alte persoane decît cele înscrise. Astfel s-a ajuns să aibă diplome de licență în economie și inginerie persoane care nu aveau nici liceul! Tariful pentru licență în jur de 3500 de euro. Numărul absolvenților cu astfel de diplome, în jur de 15000!
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- La Cluj, ca și la Pitești, izbucnește scandalul permiselor de conducere false. Un astfel de permis era obținut cu o sumă între 1500 și 3000 de euro. Aproape cît o diplomă de licență din știrea de mai înainte![/COLOR]