Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2025, 17:13:36
Ir07924 Ir07924 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.07.2025
Unhappy Ou găsit împachetat sub pat

Bună ziua! Bunicul meu a murit acum câteva luni foarte brusc (a încept să i se facă rău într-o zi, a murit după două zile) si astăzi mătusa mea făcea curat prin lucrurile lui. Ea a găsit sub patul bunicului, în cutia lui cu sosete, ascuns un ou spart împachetat în hârtie si într-o pungă. Ea si mama cred că a fost pus de unchiul meu care e oltean de origini (din ce am înteles) si are cunostinte de vrăji, blesteme (si motive să facă la casa noastră din cauza a mai multe probleme pe care le-am avut cu el). Mătusa mea a urinat pe ou (care e acum pe un carton), dar nu stim ce ar trebui să facem cu el. Ea voia să îl arunce în toaleta din curte dar i-am zis să nu o facă pentru că nu mi se pare o idee bună să ai ceva de genul rămas în apropierea casei. Cutie cineva ce ar putea seminifica? Ce vrajă s-a pus si cum o putem rupe sau dacă si-a îndeplinit deja scopul (având în vedere că tătaie e mort, dar mama care a rămas să aibă grijă de casă încă are probleme de sănătate sau cu animalele)? În ou era si o chestie neagră, nu stiu ce, nu mi-am putut da seama, dar încerc să pun o poză. Multumesc în avans.
Attached Images
File Type: jpg Screenshot_20250730_171046_Gallery.jpg (157 Octeţi, 10 views)

Last edited by Ir07924; 30.07.2025 at 17:44:12.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare