|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Ispitele incepatorului sau Impartasire cu nevrednicie? 

Am gasit acest articol ( cel postat mai jos ) si ma gandeam ca si eu am simtit ispite mai mari dupa Sf Impartasanie. Sa fie ispitele incepatorului sau uneori ma gandesc daca cumva m-am impartasit cu nevrednicie. Daca am primit dezlegare si mi-am marturisit toate pacatele, fara a ascunde ceva, se poate chema ca as fi putut sa ma impartasesc cu nevrednicie? Oare sa fie o ispita, spre a ma conduce in deznadejde? As dori sa discutam despre aceste doua aspecte: ispita incepatorului si impartasirea cu nevrednicie. http://www.ortodoxia.md/articole-si-...-inceptorului? | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ce stiti despre Impartasania cu nevrednicie? | petruta12 | Reguli generale de utilizare a forumului | 69 | 22.09.2012 02:23:55 | 
| Lingurita de la impartasire | costel | Impartasania (Taina Euharistiei) | 211 | 15.11.2011 10:58:14 | 
| Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 11:46:50 | 
| Deasa Impartasire | NECTARIE | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 18.01.2011 16:46:52 | 
| Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 18:40:59 | 
|  |