Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2025, 01:51:02
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
totusi noi am vrea sa stim si mai exacty si mai precis ,

1) adca e ceva dincolo sau nu e nimic.
2)Daca totusi e ceva,de ce nu l-am putea cunoaste de aici
.
Eu te-am intrebat clar:
unde este restul calatoriei? in conditiile in care insusi Dumnezeu a enuntat ca Adam se intoarce in tarana, PUNCT.

iar tu ce faci este sa-mi raspunzi iuddaiceste, cu o alta intrebare la intrebarea mea :)) Funny nu?
Oricum multumesc de raspuns :)

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Da Mesia este primul care rupe bariera necunoasterii , si face cunoscut ce e dincolo de moarte, si mai mult, face cunoscuta de fapt lipsa mortii , si anume viata vesnica.

Mai direct de cat ne-a zis nu se poate.

.
MAI Direct inseamna sa avem un contact IN PREZENT, permanent cu Mantuitorul prin scrieri pe cer, pe munti, pe frunze, pe ce vrei tu, nu pe o afirmatie facuta acum 2000 de ani in particular fara sa fie documentata de scriitori independenti ai lumii antice.

Ok, sa zicem ca asa a fost sa fie. Nu-i bai! Insa in cazul asta eu ma asez in rand cu femeia Samariteanca si cu credinta voi astepta sa ma LAMUREASCA personal MESIA CAND VINE si pentru NOI A DOUA OARA.

Last edited by cozia; 08.11.2025 at 01:53:44.
Reply With Quote