Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2025, 13:20:49
alexHurley98 alexHurley98 is offline
Member

Data înregistrării: 19.06.2023
Implicit Acatistul și paraclisul Sfantului Efrem cel nou

Pentru boli psihice ale altei persoane dragi ajuta dacă citesc acatistul și paraclisul sfantului 40 de zile plus toată psaltirea zilnic 40 de zile plus post plus spovedit și împărtășit plus fapte de milostenie?
Am șanse sa atrag mila lui Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 31.05.2025, 05:20:14
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Pentru boli psihice ale altei persoane dragi ajuta dacă citesc acatistul și paraclisul sfantului 40 de zile plus toată psaltirea zilnic 40 de zile plus post plus spovedit și împărtășit plus fapte de milostenie?
Am șanse sa atrag mila lui Dumnezeu?
În primul și în primul rand, rugaciunea trebuie sa fie una sinceră, din tot sufletul venita. Bineînțeles că postul și psaltirea zilnica ajuta, plus post plus spus de 40 de zile al acatistului. Normal ca o sa atragi mila lui Dumnezeu.

Faptele de milostenie sunt la fel, binevenite, căci zisa Domnul: Dezbrăcat am fost și M-ati îmbrăcat, înfometat am fost și Mi-ati dat sa mănânc (Ev. Matei 25, 31-46)
De asemenea, am sa las aceasta rugaciune pe care, în particular, o poți adăuga la programul de 40 de zile de rugăciune:

https://doxologia.ro/rugaciune-catre...e-boli-psihice

Sa-ți ajute Bunul Dumnezeu sa vindeci pe persoana draga ție de orice rele.

Amin
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Răspunde