|
|
|||
|
|||
intarire
cine ma poate ajuta poate scrie cateva cuvinte de intarire si pentru mine sa nu pic in deznadejde, trec printr-o despartire..va multumesc
|
|
|||
|
|||
Citat:
Multumeste-I! Ai incredere in El, nu in oameni. 3. Înfățișează Domnului lucrările tale și gândurile tale vor izbuti. 9. Inima omului gândește la calea lui, dar numai Domnul poartă pașii lui.(Solomon16,3.9)
|
|||
|
|||
Sfatul meu:
Roaga-te in felul asta : Doamne iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu(inspira), miluieste-ma pe mine pacatosul(expira) si accepta ceea ce ti se intimpla. |
|
|||
|
|||
va multumesc,dar e foarte greu fiind si un copil la mijloc sunt in stres continuu, si parul imi cade,,
|
|
|||
|
|||
Stai calm, ai rabdare. Cu timpul vei incepe sa te linistesti si sa uiti. Gindeste-te ca nu esti nici primul nici ultimul in situatia asta. 50% din casatorii se sfirsesc prin divort, iar procentul continua sa creasca. Te va ajuta cu starea de stres.
|
|
||||
|
||||
Indiferent cine-i vinovat de situatia in care s-a ajuns, nu face pe victima, nici tu, nici tu si copilul, ci roaga-te pentru toti cei implicati, sa va dea Domnul Iisus credinta, iertare, rabdare, tacere, linistire, impacare.
Va aude si va da. Crezi in Dumnezeu? (retoric intreb, asa ca nu-mi raspunde mie ca nu-s curios)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 21.02.2024 at 09:29:24. |
|
|||
|
|||
Citat:
Sa va traiasca! |
|
|||
|
|||
Citat:
Doamne Iisus Hristoase, fiule al lui Dumnezeu, pe mine, pacatosul, miluieste-ma!
|
|||
|
|||
Din moment ce Tudor ni s-a adresat noua, comunitatii ortodoxe de pe forum si nu s-a dus la psiholog cum este acum, ca-n occident, la moda printre tineri, inseamna ca baiatul este un bun credincios.
Si bine a facut ca a venit la noi! Doamne Ajuta! |
|