Subiect: Tabietul
View Single Post
Vechi 08.11.2008, 21:49:58
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Loryb Vezi mesajul
Cu siguranta e vorba de egoism si fixatii, bine spus.
Uite ca-ti dau un exemplu, dar sa nu ma bati prea tare. Haha. Cand ma trezesc, nu suport sa-mi vorbeasca nimeni pana nu-mi beau cafeaua si-mi fumez prima tigara. Ii trag celui ce indrazneste sa-mi vorbeasca o privire de nu-i mai trebuie sa ma deranjeze in veci. Sa nu-mi spui "buna dimineata" sa nu ma intrebi "cum am dormit" decat dupa ce-mi termin cel putin prima tigara. Cred ca e ok? NU, bineinteles ca nu. Dar e tabietul meu, cu siguranta unul ridicol de-a dreptul. Fac asta de multi ani, si nimeni nu a reusit sa ma 'vindece' de el. Sta in puterea si dorinta mea sa ma vindec, insa. Sincer recunosc ca nici n-am incercat. Din punctul meu de vedere e mai usor sa ma comport asa decat sa schimb ceva. Toti care ma cunosc stiu de tabietul meu si ma lasa in pace.
[COLOR=green]Ne asemanam atat de mult ca nici nu mai are sens sa vorbesc despre... Cafeaua de dimineata http://www.trilulilu.ro/DenisaLala/ffd9fa5a1ab384[/COLOR]
[COLOR=green]cand nu vreau sa-mi sune telefonul sau sa sune cineva la usa... Efectiv, vreau doar sa savurez cafeaua...[/COLOR]