View Single Post
Vechi 06.11.2008, 21:45:45
dorinastoica14
Guest

Implicit Despre alt vizionar....

Pe mine,de cativa ani ani ma framanta o intrebare .Este vorba de parintele Cristian Pomohaci de la Mosuni.In orasul meu sunt multi crestini care merg periodic la aceasta biserica postesc si fac rugaciuni date de parintele.Este un adevarat cult pentru acest parinte pe care il considera un sfant si cu toate ca distanta pana acolo este foarte mare iar posturile de 24 ore si chiar dublu nu sunt usoare oamenii merg avand convingerea ca problemele lor se rezolva.Am fost si eu de doua ori,si am fost impresionata de puterea rugaciunilor pe care credinciosii de acolo le rostesc intr-un fel unic asa cum nu am mai auzit nicaieri.Vineri spre sambata noaptea la ora 11,45 se incepe mezanoptica si se fac exorcizari de catre parintele care citeste Moloftele Sfantului Vasile.Toata lumea din biserica striga "Iarta-ne Doamne!","ajuta-ne Doamne",se citesc psalmi si se canta niste cantari...Desi nu am intrat la parinte caci pentru aceasta trebuie sa te inscrii si sa revii de multe ori va spun cu toata sinceritatea ca dupa ce am plecat de acolo starea mea duhovniceasca si de rugaciune era la cote maxime.Vreau sa va mai spun ca am citit despre aceasta biserica si pe internet.Acolo era multa lume si mai ales multi tineri.Am cercetat multe manastiri si locuri dar slujba din aceea biserica mi-a lasat o amintire de nesters.Si totusi...discutand cu preoti si cu duhovnici mi s-a spus ca NU ESTE BINE SA MERG ACOLO! Va rog fara injurii la adres parintelui ce parere aveti despre "minunile" care dupa multi se intampla acolo.