Preluate de pe situl:
www.parintelenicugabriel.ro/minuni
si care dovedesc ca darul inainte-vederii il avea de la demonul ghicirii:
1. ,,Părintele știa ce profesie am și de unde sunt.”(A., București)
[COLOR=red]Comentariu:[/COLOR] Si diavolii stiu profesia oamenilor care li se incredinteaza prin pacatele lor si localitatea de origine.
2. ,,M-am vindecat de epilepsie prin rugăciunile Părintelui Gabriel și prin mila Preasfântului Dumnezeu.” (I., București)
[COLOR=#ff0000]Comentariu: [/COLOR][COLOR=black]Deci s-a vindecat intai prin parintele Gabriel si dupa aceea prin mila Domnului, o, infricosatoare blasfemie, de a pune creatia mai presus de Creator ![/COLOR]
3. Îmi doream să trăiesc, însă, și eu o minune. Văzusem cum unei fetițe cam de cinci-șase anișori, din cauza argintului-viu, îi căzuse o mare parte din păr, apoi, după un timp, i-a crescut. Mama mea, care purtase ochelari, a renunțat la ei după ce și-a dat cu ulei de la Sfântul Maslu.
Din cauza calculatorului, mă dureau foarte tare ochii. Într-o duminică, i-am spus Părintelui în timp ce mă miruia. Mi-a făcut semnul crucii pe ochi cu ulei sfințit și în acel moment am simțit o răcoare plăcută. Două-trei săptămâni am avut acea senzație de răcoare, după care nu am mai simțit nicio durere. Apoi am reușit să mă descurc foarte bine și fără ochelari.” (C., București)
[COLOR=#ff0000]Comentariu: [/COLOR][COLOR=black]Inca o dovada, daca mai era nevoie, cum ca crestinii caldicei de astazi pun pe primul plan inaintea dreptei credinte dorinta de a trai minuni. Vor fi vremurile de pe urma, in care deja pare-se ca am intrat, cand minunile venite de la Dumnezeu se vor imputina pana aproape de disparitie, iar "minunile" Satanei si ale demonilor sai se vor inmulti nemasurat, ca urmare a imputinarii Dreptei Credinte Ortodoxe.[/COLOR]
4. „Cu darul străvederii, Părintele a descoperit că mai aveam un păcat nespovedit.”(L., București)
[COLOR=#ff0000]Comentariu: [/COLOR][COLOR=black]"Darul stravederii" pacatelor il au si demonii asupra credinciosilor caldicei care nu si-au spovedit toate pacatele lor si au dat astfel drepturi Satanei asupra sufletului lor, fapt valabil si pentru preotii de mir sau calugari care nu si-au spovedit toate pacatele lor.[/COLOR]
5. ,,Părintele știa că amica mea are un prieten și i-a spus pe nume, deși nimeni nu-i vorbise despre acesta. (A. B., București)
[COLOR=#ff0000]Comentariu:[/COLOR][COLOR=black]Iarasi demonii au darul inaintevederii numelor celor care le-au dat drepturi asupra lor prin multimea pacatelor facute si nespovedite.[/COLOR]
6. ,,Aflându-se pe un munte înalt, însoțit de fratele N și sora S., Părintele a călătorit cu ei pur și simplu pe calea aerului! A luat-o pe panta cea mai abruptă și în câteva secunde au fost cu toții la poalele muntelui. (S. și F., Buzău)”
[COLOR=#ff0000]Comentariu:[/COLOR][COLOR=black]Caz clar de inselare diavoleasca. Celor slabi de inger si crestini caldicei, precum parintele Gabriel Nicu si celor aflati cu el, diavolul le-a aratat aceasta "minune" pentru a-i indeparta definitiv de Hristos. Un Sfant Parinte al Bisericii lPrimare a lui Hristos spunea intr-o carte a sa despre alt Sfant Parinte, ca acesta din urma a calatorit dintr-o localitate din Rusia pana la Ierusalim pe spinarea unui demon ce zbura prin aer in nu mai mult de o ora. Gabriel Nicu "zboara", diavolul iarasi zboara...[/COLOR]
7. „De Paște, la Gresia, 30 de persoane au mâncat dintr-un singur pește. Părintele l-a înmulțit astfel încât fiecare a primit câte o bucată mare.” (Sora R., București)
[COLOR=#ff0000]Comentariu:[/COLOR][COLOR=black] Alta minune diavoleasca, o iluzie draceasca a popii Gabriel Nicu, o inmultire a pestilor facuta de demoni prin popa Gabriel Nicu, ca sa creada turma cea naiva si deloc fierbinte intru Drepata Credinta Ortodoxa in minunea idolatra a lui Nicu si sa se indeparteze de Preadulcele si Preabunul nostru Mantuitor si Domn Iisus Hristos.[/COLOR]
Ma opresc aici. Cine vrea sa mai caute astfel de "minuni" le poate gasi pe acelasi site, mentionat la inceput.
Doamne, oare cat de infantila este lumea din ziua de azi incat s-i creda pe toti inselatii? Un singur lucru poate explica acest fapt: racirea intru dreapta credinta a oamenilor, care vor numai MINUNI, MINUNI si MINUNI, pe care diavolul, nu Dumnezeu, le ofera astazi inselatilor si celor ce cred in ei din belsug...
Razvan
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!