Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 06.11.2008, 11:56:38
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
"Unde va este credintza voastra?"
Cine au fost cei de pe Muntele Taborului, cand Hristos a aratat o parte din slava Sa? Petru, Iacob si Ioan. Cine a fost cel care s-a lepadat de El cand a fost vorba de suferinta? Petru. Oare n-a vazut clar Petru ca Iisus este Dumnezeu? Oare ii mai trebuia lui credinta cand a fost rapit in extaz vazand lucruri mai presus de fire? Si totusi s-a lepadat de trei ori, desi ii promisese Invatatorului ca-l va urma fie si pana la moarte...

Ce ne spune asta? Ca slabi suntem, ca usor si inevitabil cadem, dar ca putem sa ne ridicam imediat fara sa deznadajduim ca Iuda...

[SIZE=3]15.[/SIZE] [SIZE=3] Deci după ce au prânzit, a zis Iisus lui Simon-Petru: Simone, fiul lui Iona, Mă iubești tu mai mult decât aceștia? El I-a răspuns: Da, Doamne, Tu știi că Te iubesc. Zis-a lui: Paște mielușeii Mei. [/SIZE] [SIZE=3]16.[/SIZE] [SIZE=3] Iisus i-a zis iarăși, a doua oară: Simone, fiul lui Iona, Mă iubești? El I-a zis: Da, Doamne, Tu știi că Te iubesc. Zis-a Iisus lui: Păstorește oile Mele. [/SIZE] [SIZE=3]17.[/SIZE] [SIZE=3] Iisus i-a zis a treia oară: Simone, fiul lui Iona, Mă iubești? Petru s-a întristat, că i-a zis a treia oară: Mă iubești? și I-a zis: Doamne, Tu știi toate. Tu știi că Te iubesc. Iisus i-a zis: Paște oile Mele. [/SIZE]

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote