Continuare
Rugaciune pentru certarea, legarea si alungarea demonului
1.Preasfanta Treime, cearta, leaga si alunga pe Antihrist, pe toti demonii si dusmanii nostri, ai poporului roman si crestin.
2.Preasfinte Bunule Parinte al Vietii, cearta leaga si alunga pe Antihrist si ia toata puterea lui si a demonilor care lucreaza impotriva poporului roman si crestin.
3.Preasfinte Doamne Imparate Ceresc, Duh al Tariei, Cel Care toate le implinesti, cearta, leaga si alunga pe Antihrist, pe toti demonii si dusmanii care lucreaza impotriva poporului roman si crestin.
4.Sfanta Cruce, apara de Antihrist , de demoni si de dusmani pe toti romanii si crestinii vii si adormiti acum si pururea si in vecii vecilor .
5.Preasfanta Maica Preacurata, Doamna a Cerului si a Pamantului, apara de Antihrist, de demoni si de dusmani pe toti romanii si crestinii vii si adormiti acum si pururea si in vecii vecilor .
6.Sfintilor Serafimi, Heruvimi, Arhangheli, aparati de Antihrist, de demoni si de dusmani pe toti romanii si crestinii vii si adormiti acum si pururea si in vecii vecilor .
7.Sfintilor Serafimi, Heruvimi, Arhangheli, aparati de Antihrist, de demoni si de dusmani poporul roman, neamurile si casele lui Iacob, Iuda si Israel.
8.Sfintilor Ingeri ai Scaunelor, Stapanirilor, Puterilor si Domniilor, ocrotiti cu puternicele voastre rugaciuni poporul roman de Antihrist, de demoni si de dusmani.
9. Sfintilor Ingeri ai Cerului, ocrotiti poporul roman si crestin.
10. Sfintilor apostoli, ucenici, mucenici, ierarhi, cuviosi parinti, aparati cu puternicele voastre rugaciuni poporul roman si crestin.
11. Sfintilor Ingeri pazitori, ajutati-ne cu ale voastre sfinte rugaciuni.
Aceste rugaciuni gasite intr-o carte le-am citit o vreme, le-am abandonat, le-am regasit si vi le ofer.
|