Citat:
În prealabil postat de Traditie
Eu cred ca nu.
În cartea Facerii nu e nimic despre acest lucru.
Asa-zisele descoperiri ale stiintei sunt mai degraba minunile mincinoase ale proorocului mincinos din Cartea Apocalipsei:
11. Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur
12. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
13. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor...
(capitolul 13)
|
Pentru curiozitatea ta, iti recomand una dintre cele mai interesante carti de fizica, pe care am citit-o dintr-o suflare.
http://www.cartepremium.ro/produs/47...ubatomice.html
Autorul ne explica pe larg cum au fost descoperite particulele constituente ale atomului: electronii, protonii si neutronii. Cum au fost calculate masele si sarcinile lor, aceste masuratori fiind posibile fara a putea vedea respectivele particule sau chiar atomii insisi.
Stiinta este inspirata de la Duhul Sfant si noi nu trebuie sa fim ignoranti in fata descoperirilor care s-au facut si care se fac in continuare. Oamenii gasesc leacuri impotriva virusilor si tu spui ca nu exista microbi... :)
Bafta!