View Single Post
Vechi 03.11.2008, 09:11:06
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie Vezi mesajul
Eu cred ca nu.

În cartea Facerii nu e nimic despre acest lucru.

Asa-zisele descoperiri ale stiintei sunt mai degraba minunile mincinoase ale proorocului mincinos din Cartea Apocalipsei:

11. Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur
12. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
13. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor...
(capitolul 13)
Pentru curiozitatea ta, iti recomand una dintre cele mai interesante carti de fizica, pe care am citit-o dintr-o suflare.

http://www.cartepremium.ro/produs/47...ubatomice.html

Autorul ne explica pe larg cum au fost descoperite particulele constituente ale atomului: electronii, protonii si neutronii. Cum au fost calculate masele si sarcinile lor, aceste masuratori fiind posibile fara a putea vedea respectivele particule sau chiar atomii insisi.

Stiinta este inspirata de la Duhul Sfant si noi nu trebuie sa fim ignoranti in fata descoperirilor care s-au facut si care se fac in continuare. Oamenii gasesc leacuri impotriva virusilor si tu spui ca nu exista microbi... :)

Bafta!

Ascultați Noul Testament ortodox online.