View Single Post
Vechi 01.11.2008, 19:11:05
Loryb Loryb is offline
Member

Data înregistrării: 31.10.2008
Locație: Statele Unite
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Cum poate un agnostic sa iubeasca pe Hristos?Vai de toti cei rataciti care la randul lor ratacesc si pe alti!Vai de cei care cand deschid gura vorbesc spre osanda lor si a celor din jur si nu cu dragoste si intru Adevar!
Nici n-ati vrea sa stiti ce pareri are baiatul asta despre Hristos si religie in general. Cand l-am cunoscut, aveam puterea sa nu plec urechile la cuvintele lui, il lasam sa vorbeasca dar nu il ascultam, dar cum am spus, cu timpul a reusit sa ma faca sa-i dau dreptate...si parca de cand i-am spus "da, ai dreptate" toate au inceput sa mearga prost. Dar eu eram asa de orbita incat nu mi-am dat seama.
Eu am fost crescuta crestineste, cu frica de Dumnezeu. Baiatul are o asa mare putere asupra mea, incat am ajuns sa rad efectiv de Cuvantul Domnului, de Biblie, de Biserici, de Maica Sfanta.
Cand am fost foarte suparata, acum ceva timp, am pus mana pe-o carte pe care mi-a dat-o mama cu forta...Acatistier se numeste...si incepe cu Psalmul 142 si Psalmul 50, care la citirea lor m-au facut sa ma prabusesc in genunchi si sa izbucnesc in lacrimi. Parca descriau exact ce traiam. Dar apoi am plecat iar urechile la ce-mi zicea baiatul si am lasat cartea pe jos acolo unde am cazut. Apoi radeam de mine, ce proasta tre sa fiu sa cred ca niste cuvinte scrise intr-o carte ar avea vreun efect asupra vietii mele....si mi-am vazut de pacatele mele in continuare.
Imi este foarte greu sa sterg cu buretele tot ce mi-a indrugat omul asta atata timp. De aceea m-am adresat voua. Stiu ca suntem pe internet si nu e tocmai un loc Sfant, dar aveam nevoie de niste oameni care imi pot da certitudinea ca Dumnezeu intr-adevar exista si ca Il pot regasi din nou.
Reply With Quote