31.10.2008, 20:29:31
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.05.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Spuneti despre aceasta femeie ca a interzis (nu stiu prin ce metode) consumul de carne si totusi ea a mancat carne , IN SECRET. Cu toate ca ERA SECRET, dvs. ati aflat. Nu vi se pare ca autorii de articole defaimatoare, dupa care va inspirati, au mai mult stilul tatelor de pe ulite? Si dvs., om cu pregatire, va luati dupa ei. Sau va gadila frumos la ureche ce spun ei?
Cum am mai spus, este problema dvs. daca vreti sa o denigrati pe acea femeie. De fapt, adventistii sunt tinta.
Va dau o sugestie cum puteti face ca nici un ortodox sa nu se mai boteze la adventisti sau la protestanti, in general(ca asta este marea dvs. teama). Lasati la o parte ritualurile, propovaduiti cu putere Evanghelia (mantuirea capatata prin jertfa Domnului), invataturile pline de dragosteale lui Hristos si invatatii pe oameni sa-L urmeze pe Mantuitorul in felul lor de vietuire.
|
[SIZE=3] Daca am lasa la o parte,,ritualurile,, asa cum le zici tu, Sfanta Liturghie, nu am mai avea cum sa ne impartasim cu trupul si sangele Domnului, fara de care nu ne putem mantui. La noi totul este important caci hristos ne-a poruncit:
20. Invatandu-le sa pazeasca toate cate v-am poruncit voua, si iata Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin.(Matei 29,20)
La voi nimic nu e important, toate sunt doar simboluri, doar voi si Iisus in cuvintele caruia nu credeti, orice ati spune.[/SIZE]
|