View Single Post
Vechi 31.10.2008, 17:19:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Fratilor... Nu va grabiti sa condamnati la IAD o omenire intreaga non-ortodoxa. Lasand la o parte cele patru criterii care vor fi folosite la Judecata... Nu stiti voi judecatile ascunse ale lui Dumnezeu.

Am intregistrarea in care Parintele Staniloaie raspunde afirmativ la intrebarea reporterului privitoare la mantuirea crestinilor catolici si nu numai. Cred ca dansul a avut la momentul respectiv o cultura teologica mult mai vasta decat a tuturor care scriu pe forumul asta, deci versetele si argumentele invocate de voi i-au fost binecunoscute. Eu personal n-as vota asa usor impotriva Parintelui.

Ganditi-va ca foarte multi oameni, care se nasc si traiesc o viata model intr-un mediu crestin, nici n-au auzit de Ortodoxie. Si nu sunt cativa, e vorba de o lume intreaga si de generatii si generatii! Daca e sa dau un exemplu comparabil, la noi in Romania sunt extrem de multi crestini ortodocsi care nu stiu nici macar lucrurile elementare ale credintei noastre stramosesti. Care n-au citit nici macar Noul Testament, care nu au notiuni de baza de dogmatica ortodoxa (si nu vorbesc neaparat de cei de la tara). Pe aceia dintre ei care traiesc o viata normala, cu rugaciunile lor simple catre Dumnezeu si Maica Domnului, unde-i va aseza Dumnezeu, langa El sau departe de El?

Inca o data, nu va grabiti cu afirmatiile.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote