View Single Post
Vechi 29.10.2008, 15:17:25
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

,,Iti recomand cartea -Biblia pe care a citit-o Isus-de Philip Yancey(cred ca e evanghelic) - e carte extraordinara .Mi-a deschis ochii asupra multor detalii. O gasesti la libraria Stefanos din Piata Unirii ,aproape de Mitropolie.
Nu e adventista.,,

Anca-Miha afla ca Sfintii Parinti si canoanele lor recomanda crestinilor fara pregatire teologica sa nu citeasca asemenea carti eretice fara binecuvantarea duhovnicului pentru ca duhul care le anima ii poate tulbura modul in care a invatat el credinta si invatatura ortodoxa. Eu insumi chiar cu binecuvantarea episcopului in timpul facultatii cand am citit ,,Codul lui Da Vinci,, o saptamana am fost tulburat si abia dupa ce m-am spovedit, am scapat.

El insusi marturiseste:,, e carte extraordinara .Mi-a deschis ochii asupra multor detalii.,,
A devenit ortodox dupa ce a citit-o? Nu. Intreba-l cate carti ortodoxe a citit cu gandul sincer de a cauta adevarul? Iar daca a citit , a facut-o doar pentru a gasi argumente impotriva noastra cum e propozitia Sfantului Iustin, dar nevrand sa cunoasca sau sa discute despre multimea de minciuni a EG White. Paiul din ochiul altuia repede il vede, dar barna din ochiul lui o socoteste minciuna si defaimare

Citeste mai intai carti ortodoxe pentru a-ti cunoaste propria credinta si a te intari in ea.
Reply With Quote