Subiect: ADEVARATA IUBIRE
View Single Post
Vechi 28.10.2008, 21:53:49
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de yuriko Vezi mesajul
Sentimentul de iubre fata de o persoana(adica baiat sau fata) e diferit fata de o persoana la alta. Cu totii stim daca am iubit vreodata cu adevarat pe cineva ce sentiment frumos este. VOI ce parere aveti despre acest sentiment, trebiue aratat, impartasit, spus? sau pur si simplu nu ne exteriorizam
Buna , acest sentiment e nobil si multi il confunda cu revarsarea instinctelor...f mult se confunda...credem ca e iubire si de fapt nu e decat desfranare...daca citesti cu atentie ,,epistola catre corinteni,, a Apostolului Pavel, acolo este descrierea iubirii.Cred cu tarie ca exista iubire, cred in iubire,iubirea inseamna sa fii fericit si de aceea cred ca ea trebuie impartasita.Dar de asemenea cred ca nu multi sunt capabili sa o simta sa o traiasca. Atunci cand iubesti nu poti face rau. niciodata.Dumnezeu pentru mine inseamna Iubire!
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele...,,[/SIZE]
Reply With Quote