View Single Post
Vechi 28.10.2008, 20:12:00
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Aveti aceeasi problema, domnule Ovidiu: ciuntirea Sfintei Scripturi. Ati citat din Ioan 8:56. Daca ati fi citat si versetele urmatoare, ati fi avut un raspuns (pe care nu vi-l doriti).
Redau din Evanghelia dupa Ioan cap.8, incepand cu versetul 56:
56. "Tatal vostru Avraam a saltat de bucurie ca sa vada ziua Mea: a vazut-o si s-a bucurat."
57. "N-ai nici cinzeci de ani" I-au zis iudeii, "si ai vazut pe Avraam!"
58. Isus le-a zis: "Adevarat, adevarat va spun, ca MAI INAINTE SA SE NASCA AVRAAM SUNT EU".
Citat:
În prealabil postat de vasinec
[/COLOR]
[COLOR=black]Avraam L-a cunoscut pe Domnul Iisus Hristos cand inca era in viata. Iar ceea ce a vazut Avraam ("ziua Mea"), a vazut prin credinta. In Evrei cap. 11 se vorbeste despre credinta si despre marii oameni ai credintei, printre care si Avraam. Iar versetul 11 (din Evrei cap.11) ne spune:[/COLOR]
[COLOR=black]"In credinta au murit toti acestia (si Avraam), fara sa fi capatat lucrurile fagaduite: CI DOAR LE-AU VAZUT si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamant".
[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Tot nu ai r[/COLOR][COLOR=black]ăspuns nimic la problema aflată în discuție.(iar ciuntirea Bibliei e o caracteristica permanenta a ta).[/COLOR]
[COLOR=black] Hristos le răspunde acolo fariseilor care îl întreabă de vârstă. Dar inainte de asta, atunci când spune că „Tatăl vostru Avraam a săltat de bucurie ca să vadă ziua Mea”, acolo se referă limpede la miracolul Întrupării lui Dumnezeu în om, prin Iisus Hristos. Sufletul lui Avraam exista conștient și s-a bucurat. Întruparea lui Dumnezeu în om în casa urmașilor lui Avraam este implinirea promisiunii pe care a făcut-o Dumnezeu lui Avraam: [/COLOR]
[COLOR=black]Fac 12.3 „Și intru tine se vor binecuvânta toate neamurile pământului”[/COLOR]