View Single Post
Vechi 28.10.2008, 19:51:12
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

[SIZE=3]Si tot nu ai raspuns punctual la ce ti-am postat:Doctrina voastra nu se bazeaza pe Sfanta Scriptuara, ci pe modul eronat si eretic in care Sotii White au preluat acesta doctrina de laGEORGE STORRS (1796-1879) , congregaționalist, apoi pastor metodist si CHARLES FITCH (1805-1844) , pastor congregaționalist, apoi presbiterian și mai târziu millerit, doi rataciti de la Adevar care prin studierea Bibliei fara calauza si sfat al Bisericii au ajuns la aceasta concluzie in totala contradictie cu invatatura si practica Apostolica in care se vede clar ca orice hotarare cu caracter dogmatic sau disciplinar se lua in sinodul Apostolic in care fiecare din Apostoli a luat cuvantul, iar la urma au luat o hotarare in unanimitate:
[COLOR=Red]25. Noi am hotarat, adunati intr-un gand,[/COLOR] ca sa trimitem la voi barbati alesi, impreuna cu iubitii nostri Barnaba si Pavel,
26. [COLOR=Red]Oameni care si-au pus sufletele lor pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos. [/COLOR]
27. Drept aceea, am trimis pe Iuda si pe Sila, care va vor vesti si ei, cu cuvantul, aceleasi lucruri.
28. Pentru ca, [COLOR=Red]parutu-s-a Duhului Sfant si noua,[/COLOR] sa nu vi se puna nici o greutate in plus in afara de cele ce sunt necesare: Faptele Ap. 15

Ceea ce e foarte straniu e ca atat
[/SIZE][SIZE=3]GEORGE STORRS (1796-1879) , congregaționalist, apoi pastor metodist si CHARLES FITCH (1805-1844) , pastor congregaționalist, apoi presbiterian și mai târziu millerit, care au trecut de la o secta la alta , ba au plecat si de la voi au credibilitate si li se adopta repede doctrina despre nemurirea conditionata a sufletului printr-o viziune a dnei White[/SIZE],[SIZE=3] dar[/SIZE]
[SIZE=2]
[/SIZE] [SIZE=2]Viața lui Ellen White de D.M. Canright este considerata din start mincinoasa, desi acest om a fost adventist mai bine de 20 de ani pana a inteles minciuna si oportunismul sotilor White ridicate la rang de profetii, pe baza carora s-a cladit adventismul actual. Am impresia ca ti-e frica s-o citesti ca nu cumva sa-ti pierzi credinta si asa destul de slaba in adventism si in cuvintele Domnului.
[/SIZE]