View Single Post
Vechi 27.10.2008, 10:14:47
dorinastoica14
Guest

Implicit

Desi subiectul topicului parea banal la inceput, iata cate situatii greu de rezolvat scoate in evidenta.Fiecare om este unic,fiecare familie are legile ei,fiecare comunitate functioneaza dupa anumite principii,pentru ca de fapt invataturile crestine ne arata cum sa traim cu propia noastra unicitate in diversitatea lumii.
Eu nu pot schimba lumea oricat as vrea iar adevarul nu este acelasi pentru toti.Fiecare avem dreptate in felul nostru dar sunt si situatii cand chiar nu stii cum sa reactionezi si voi da din nou un exemplu.
In una din rugaciunile care se citesc inainte de impartasanie spune"sau vre-un necajit a plecat de la usa ta nemiluit"(cit.aprox.).Intr-o duminica dpa ce am venit de la biserica a sunat la poarta un om.Avea scris pe un carton cu litere de tipar rugamintea sa-l ajutam si urma o lista foarte lunga cu produse de care avea nevoie.Am ignorat ce scria acolo si i-am dat ce aveam in frigider(de-ale gurii).S-a uitat in sacosa si furios mi-a inapoiat ce-i dadusem aratandu-mi lista .I-am dat cativa bani desi eram si eu in nevoie, dar m-am necajit.
Poate voi cei care scrieti pe acest forum sunteti perfecti si stiti cum sa va compotati in orce situatie oricat ar fi ea de absurda.Eu am limite!!!
Reply With Quote