26.10.2008, 20:29:13
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
|
|
[SIZE=3] [COLOR=red]
Citat:
În prealabil postat de marmat
8. Apoi, slabind, Avraam a murit la batraneti adanci, satul de zile si
|
Citat:
[/COLOR]
|
Citat:
[COLOR=navy] s-a adaugat la poporul sau.[/COLOR][/SIZE][COLOR=navy][SIZE=3]Dupa o logica normala ,de aici nu reiese ca sufletul lui nu a murit.Ci pur si simplu ca a murit Avraam si a fost inmormintat alaturi de ai lui. Daca vrei poti intelege ca va fi mintuit si va fi inviat cu siguranta la a doua venire.
|
[/SIZE][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black] După logica adventiștilor tăi reiese că sufletul lui Avraam ar fi murit odată cu trupul lui. După logica lui Dumnezeu, NU. Iată ce spune Mântuitorul:[/COLOR]
[COLOR=black]Ioan 8.56 “[/COLOR]Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea și a văzut-o și s-a bucurat.”
Matei 22.32 Eu SUNT Dumnezeul lui Avraam și Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov"? Nu este Dumnezeul morților, ci al viilor.
Deci spune “Eu Sunt”, Nu spune “Eu am fost când trăia Avraam” sau “Eu voi fi când il va învia pe Avraam” ci se referă la sufletul viu a lui Avraam care există.[COLOR=black][/COLOR]