E atat de usor sa faci un pas gresit. Necuratul ne inspira anumite ganduri. Noi le dam ascultare si... hai la divort, de parca dupa aceea ne-ar astepta cine stie ce fericire. Cunosc o persoana care si-a dorit sa avanseze in cariera. A facut chiar cateva compromisuri pe plan moral, dar n-a facut mare isprava.
Era o persoana egoista. Mult mai bine i-ar fi fost daca isi dedica timpul cresterii unui copil decat unor mofturi. Chiar si oamenii destepti mai trebuie sa aiba si copii si preocupari comune ca sa nu le stea mintea numai la realizari profesionale, la placeri si, daca se supară un pic, ... la divort!
In privinta banilor! Pai un caiet pentru cheltuieli e minunat. Eu asa procedez, voi faceti cum credeti ca e mai bine. In caietul respectiv notez sumele destinate pentru cheltuieli, cine si cat a luat si daca apare o investitie mai mare se specifica. Asa dispare intrebarea: ,, Ce s-a intamplat cu banii?"
Cred ca Dumnezeu face minuni. Cred ca lucreaza in chip tainic. Intr-o seara am fost uimita sa fiu intrebata de sotul meu: ,,N-ai uitat ceva?" Se referea, fireste, la rugaciunile de seara, nestiind ca m-am rugat in bucatarie. Si-a cumparat un metanier si-l foloseste, dar nu vrea sa-l vad eu. Caci inainte imi facea observatii rautacioase cand vedea ca merg la biserica. Asa ca , incet si sigur, oamenii se mai si schimba. Totul e sa avem un car de rabdare. Iar rabdarea Ii este atat de placuta lui Dumnezeu! Dumnezeu sa ne-o daruiasca tuturor!
|