Citat:
În prealabil postat de vasinec
Eu v-am aratat ca biserica adventista are invataturile in concordanta cu Sfanta Scriptura. Eu sunt adventist si nici nu cunosc (doar vag) profetiile Ellenei White.
Pe ce a fost intemeiata Biserica Ortodoxa. Ca am vazut ca are la baza invataturi mincinoase. Am gasit neadevaruri in Pravila Bisericeasca.
Cred ca ar fi mai bine sa trecem la un dialog de idei si sa lasam la o parte preamarirea. Nu sunteti cine va credeti si va laudati. Biserica lui Hristos este formata din toti oamenii cu inima sincera care-L cauta pe Dumnezeu.
|
[SIZE=4]
Asta sa i-o spui lu' mutu, nu mie. Tu vrei sa spui ca esti sincer?
Mai intai raspunde punctual la postarile mele, asa cum si eu ti-am raspuns la gresala aceea a Sfantului Iustin cu care imi tot scoti ochii si de care nu m-am lepadat asa cum faci tu cu dna White si invataturile ei pe temeiul careia v-ati constituit ca cult.
Vad clar ca nu-ti convine sa vorbim despre greselile si profetiile mincinoase ale intemeietoarei cultului vostru, pentru ca ar pune grave semne de intrebare asupra veridicitatii cultului vostru, dar repede vezi paiul din ochiul altuia.
Cand din sanul Bisericii au iesit erezii, mai marii bisericii s-au adunat in sinod si le-au combatut punctual, stabilind sub insuflarea Sfantului Duh invatatura dreapta. Dupa cum vad, tu si ai tai va lepadati de dna White si nu vreti sa luati in discutie punctual acuzatiile de impostura si inselaciune aduse in lucrarea
Viața lui Ellen White [/SIZE][SIZE=4]de D.M. Canright[/SIZE][COLOR=#0000dd][SIZE=1]
[SIZE=4]din [/SIZE][/SIZE][/COLOR]
1919, [SIZE=4]preferand sa-l denigrati sau sa schimbati subiectul discutiei, fapt ce l-am observat de multe ori la voi.[/SIZE][SIZE=1]
[COLOR=#0000dd][/COLOR][/SIZE]