View Single Post
Vechi 24.10.2008, 13:31:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
in cazul de fata gindesti cu adevarat ortodox.

Cred ca acest "preot" este un ecumenist,dupa simbolurile de pe podea(sarmanul om,dar vai si celor care l-au smintit)...statuia lui buda mai lipsea.

...
Eu sunt Imam, eu sunt al cincilea Buda, eu sunt Hristos pe care-l asteapta crestinii, eu sunt acela pe care-l asteapta Martorii lui Iehova, eu sunt Mesia evreilor". Va avea cinci "eu"-ri! ( este vorba de antihrist )

PS.chiar daca au inlocuit dalele de marmura,cred ca mirosul de acolo nu pot sa-l mai scoata,vai si de bietii enoriasi,sa-i ajute Bunul Dumnezeu sa-si gaseasca preot ortodox.
cinci euri shi cu unu shase, ca te va face sa te recunoshti shi tu pe tine in el, shi eul tau va fi al shaselea, ca va zice ca totzi suntem la fel shi totzi putem fi ca shi fiul... faradelegii, nascut din maica patimii shi din tatal minciunii, adica slugi la pan-ecumenismul multi eretic shi apostat... al gLumei gLumii, shi va veni cu toate puterile vrajitoreshti shi sataniceshti cu toata naluciferizarea shi va da minuni mari shi semne, dar se vor dovedi o batjocura shi absurditatzi fara noima, pana ce vor scula shi mortzii ca vin inaintea Lui Hristos, shi daca te-ai inchinat, gata... tzi-ai pus nadejdea in echipa de scamatori, adio... i-ai crezut, i-ai urmat, te-ai dus in iad... shi lupta cu ei este sufleteasca shi duhovniceasca, pe viatza shi pe moarte... noi il chemam pe Hristos ca fara el repede ne pune sub picioarele lor criminalii... shi ne despart de Dumnezeu... ne ajuta sa ne lepadam sau sa fim cu Dumnezeu dar fatzarnic, fara credintza shi fara dragoste... ca asta e ideea, va spune dracul: "nu te teme, te voi ajuta" sa-tzi pui nadejdea in el... shi sa fi un inshelat batjocurit prin care il va ataca pe Hristos... iar naivii shi entuziashtii shi apostatzii il vor primi cu bratzele deschise... caci vor fermeca shi naluciferiza vazduhul ca sa inshele, sa minta iar oamenii nu vor pricepe, nu vor intzelege, nu vor deosebi... nu vor shtii... ce li se pregateshte shi ce li se intampla... iadul pe pamant....

Dar daca intre cele trei simboluri este crucea catolica defapt, ca aia este asha de dreapta shi fara viatza, caci crucea ortodoxa este datatoare de viatza... atunci nici o paguba, ca asha shi trebuie, sa calcam peste scorpii shi fiare shi duhurile necurate.... nu noi ci sfintzii parintzi... care calcand peste noi, ne mantuiesc, nu ne distrug... cum se intampla cand te calca tancu sau cizma stapanului cel rau, a tiranului cel rau... a fiarei lacome shi pline de pizma...ce lucreaza la
Reply With Quote