Citat:
În prealabil postat de danyel
Vasinec de data asta vin in apararea ta, e adevarat nu sunt adventisti cei prezentati aici, sunt charismatici, isi zic si penticostali si au ca doctrina ceva de genul "rasul sfant" si penticostalii din Romania se dezic de ei, e drept nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala si nici nu am aceasta intentie atata timp cat am capacitatea de diferentiere a lucrurilor, exemplul din filmulet arata unde poate ajunge o "biserica" fara o organizare stabila fara coloana vertebrala am putea zice bazandu-se la fel ca voi pe "Sola Scriptura" ma crezi ca si acestia-ti spun ca nu isi iau invatatura decat din Cuvantul lui Dumnezeu aflat in Biblie? si-ti pot da versete pt asi motiva manifestarile gelagioase, vezi aici e problema protestantismului, identitatea
|
Multumesc. Totusi, vreau sa spun ca nu faptul ca respecta pricipiul "Sola Scriptura" (de fapt, nici nu respecta acest principiu: doar declara), i-a adus pe unii intr-o postura ciudata. Si adventistii respecta acest principiu, dar au manifestari de oameni normali fara nimic spectaculos.
Referitor la versete: este o boala generala sa te justifici cu versete din Biblie dar sa nu iei toata Biblia in serios.