Citat:
În prealabil postat de vasinec
Ce ati vrut sa demonstrati cu postarea aceasta? Ca este total lipsita de claritate. La inceput dati un citat din spusele Mantuitorului:"Va rataciti nestiind Scripturile". Apoi dati niste versete care scot in evidenta calitatile lui Dumnezeu, care sunt binecunoscute si recunoscute. Nu acesta este subiectul discutiei. Apoi, veniti totusi pe subiect, dar postati un fragment dintr-o cantare ortodoxa. Apoi scoateti in evidenta importanta Sfintei Traditii.
Daca incercati sa-l ajutati pe domnul Mihai sa explice, in maniera ortodoxa, de ce Domnul Iisus Hristos a promis talharului ca "azi vei fi cu Mine in rai" si totusi El s-a inaltat dupa mai mult de 40 de zile, va rog sa o faceti mai limpede. Si cu argumente din Sfanta Scriptura.
|
Ce e atat de greu de inteles de o faci atat pe nedumeritul???
Ti-am postat 2 texte din Biblie daca ai observat:
7. Unde ma voi duce de la Duhul Tau si de la fata Ta unde voi fugi?
8. De ma voi sui in cer, Tu acolo esti. De ma voi cobori in iad, de fata esti.
9. De voi lua aripile mele de dimineata si de ma voi aseza la marginile marii
10. Si acolo mana Ta ma va povatui si ma va tine dreapta Ta. (Ps.138,7-10)
27. Oare adevarat sa fie ca Domnul va locui cu oamenii pe pamant?
Cerul si cerul cerurilor nu Te incap, cu atat mai putin acest templu pe care l-am zidit numelui Tau;(3Regi 8,27)
Hristos este Dumnezeu si este omniprezent:,,In mormant cu trupul, in iad cu sufletul, cu Dumnezeirea in Rai cu talharul si dea-dreapta Tatalui, in toate si peste toate esti Hristoase Dumnezeule!,,
El nu este dependent de spatiu si timp ca noi.