View Single Post
Vechi 22.10.2008, 12:40:40
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Ei uite ca de data asta nu ai mentionat unde se gasesc versetele.
Parca am vorbi limbi diferite. Repostez exact textul in care am indicat locul unde se gasesc versetele.

Daca nu incercati sa intelegeti invataturile Sfintelor Scripturi in intregul lor, si le luati pe bucatele, puteti intelege aproape orice. Stim ca Domnul Iisus Hristos, dupa ce a spus acele cuvinte talharului, a murit si a inviat a treia zi. Si nu a fost in rai in timpul acestor trei zile: "Nu Ma tinea, i-a zis Iisus, caci nu M-am suit la Tatal Meu"(Ioan 20:17). Ba inca a mai stat 40 de zile pe pamant. Si abia dupa aceea S-a inaltat. Cum de i-a spus talharului "adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai"? Simplu, daca luam de bun ce spune Sfanta Scriptura si anume ca, omul dupa ce moare nu mai stie absolut nimic, pana la inviere. Moartea (moartea intaia) inseamna doar o "clipeala de ochi". Talharul a inchis ochii, acum cca 2000 de ani, si ii va deschide inaintea Mantuitorului. Pentru bietul talhar nu a trecut decat o clipa. In moarte nu avem constienta timpului. Iar Dumnezeu nu este legat de timp.

Acesta este raspunsul despre care dvs. spuneti ca este "fix nimic". Astept de la dvs. un raspuns competent (doar sunteti student la teologie). Aveti indicat si locul unde se gasesc versetele.