View Single Post
Vechi 22.10.2008, 12:26:45
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Eu obisnuiesc sa mentionez unde se gasesc versetele pe care le postez. Oricine, poate deschide Sfanta Scriptura si citi in intregime capitolul din care este redat versetul. Dar, invataturile din Sfanta Scriptura nu se incadreaza numai in contextul unui capitol ci al intregii Scripturi.

Oricum, eu am mentionat unde se gasesc versetele pe care le-am postat (intr-o postare recenta, acum cateva minute). Dvs. in loc sa deschideti Biblia sa cititi versetele in contextul lor (daca credeti ca eu scot versete din context) v-ati grabit sa spuneti ca eu am raspuns "fix nimic". "Fix nimic" ati inteles dvs. pentru ca nu cunoasteti Sfanta Scriptura si nici nu faceti efortul sa o deschideti macar acum.

Aveti tot ce va trebuie ca sa ma lamuriti referitor la cele spuse de Domnul Iisus Hristos talharului si la cele petrecute ulterior (aparent in contrast cu promisiunea Mantuitorului). Eu am dat o explicatie. Astept una de la dvs. (ca a mea era "fix nimic").
Ei uite ca de data asta nu ai mentionat unde se gasesc versetele.
Poate nu cunosc Scriptura asa cum ar trebui. Dar nici nu o talcuiesc asa cum o faceti voi adventistii dupa capul vostru. Asta e motivul pentru care ati cazut in erezie. Oare crezi tu ca un om plin de pacate si de patimi poate talcui Scripturile corect. Eu nu cred
Legat de versetele pe care le-am postat chiar nu ai dat nici un raspuns. L-ai ocolit aducand in discutie alte versete. Te-ai eschivat. Dupa care imi ceri mie sa dau o explicatie. Dupa ce am postat versetele am dat si explicatia. Tu nu mi-ai dat nici o explicatie legat de versetele postate de mine. Citind majoritatea raspunsurilor tale am observat ca la fel procedezi peste tot. Incearca sa nu te mai minti pe tine