View Single Post
Vechi 22.10.2008, 12:16:35
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Te-as ruga sa pui intreg contextul in care se afla versetul pe care l-ai postat. Pentru ca eu nu sunt asa invatat ca tine si nu stiu Scripturile pe de rost. Ca daca tot asa procedezi, si anume sa scoti versete din context, nu ajungem nicaieri
Eu obisnuiesc sa mentionez unde se gasesc versetele pe care le postez. Oricine, poate deschide Sfanta Scriptura si citi in intregime capitolul din care este redat versetul. Dar, invataturile din Sfanta Scriptura nu se incadreaza numai in contextul unui capitol ci al intregii Scripturi.

Oricum, eu am mentionat unde se gasesc versetele pe care le-am postat (intr-o postare recenta, acum cateva minute). Dvs. in loc sa deschideti Biblia sa cititi versetele in contextul lor (daca credeti ca eu scot versete din context) v-ati grabit sa spuneti ca eu am raspuns "fix nimic". "Fix nimic" ati inteles dvs. pentru ca nu cunoasteti Sfanta Scriptura si nici nu faceti efortul sa o deschideti macar acum.

Aveti tot ce va trebuie ca sa ma lamuriti referitor la cele spuse de Domnul Iisus Hristos talharului si la cele petrecute ulterior (aparent in contrast cu promisiunea Mantuitorului). Eu am dat o explicatie. Astept una de la dvs. (ca a mea era "fix nimic").