View Single Post
Vechi 20.10.2008, 13:50:43
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dom-le nu stiu cu ce se mananca masoneria dar se pare ca sunt deisti sau panteisti.
(sub termenul de masonerie includ toate organiziile ascunse).
Deistii propovaduiesc faptul ca Dumnezeu a creat lumea si apoi s-a retras din creatie lasandu-o de izbeliste.
Aceeasi idee o au si musulmanii si evreii.
Fiindca Dumnezeu nu e p-aci ne facem de cap si facem ce vrem.
Si daca Dumnezeu judeca judeca dupa favoritisme etc.

La polul opus se afla panteismul - religiile orientaliste -hindusii,budhisti care propovaduiesc identitatea creatiei cu Dumnezeu.
Deistii cu yoghistii sunt dusmani de moarte.
Yoghistii sunt mai imorali ca deistii ca la ei Dumnezeu e irational si nu judeca.

Biserica Ortodoxa nu e nici deista ,nici panteista - ca propovaduieste faptul ca Dumnezeu proniaza creatia,e prezent intreg la Sfanta Liturghie si e prezent si in Sfintele Taine.
Intervine prin minuni in creatie cu lucrarile sale cele necreate.
Are grija de creatie spre a nu se duce de rapa.
Dar nu este identic cu creatia.
BO nu are nevoie sa se alieze nici cu yoghistii nici cu deistii ca Dumnezeu e atotputernic si hotararilor Sale nu le sta nimeni impotriva.

Sunt masoni deisti si masoni panteisti.
Panteismul e foarte foarte apropiat de neo-satanism.
Noi nu trebuie sa ne facem griji de tot felul de organizatii ascunse si de luptele acestor organizatii pentru dominatia lumii.
Dumnezeu tot pe cine socoteste el de cuvinta pune la conducere.
Ca toti acestia cu organizatiile lor ascunse nu pot sa controleze sanatatea,accidentele de circulatie,de avion,vremea si mai stiu eu ce.

Minunea pe care a facut-o Dumnezeu cu uscarea smochinului dupa talcuirea Sfantului Ioan Gura de Aur a fost pentru a arata puterea sa pedepsitoare.
Daca s-a lasat rastignit s-a lasat ca asa a vrut Dansul.
Ca putea oricand sa ii faca cenusa pe rastignitorii sai.
Nu ati vazut ca de unul singur a alungat negustorii din templu?
Sau cum a potolit furtuna pe mare?
Da cei 6000 de draci nu ati vazut cum tremurau de frica in fata Sa?
Reply With Quote