View Single Post
Vechi 18.10.2008, 01:02:29
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
stiu mai draga ... dar si in bor exista preoti , si totusi asta nu o impiedica de la apostazie ... nu stiu , pana la urma am sa intreb in stanga si in dreapta sa vad care este adevarul ...
biserica ortodoxa este inpartita ADMINISTRATIV in mai multe parti nou sau vechi dar toti au acelas Dumnezeu si nu uita ca omul prin femeie a cazut si tot prin femeie sa ridicat deci MAICA DOMNULUI a ridicat cinstea femei la cinstea cea din tai,dei vechi sau nou diferenta dintre aceste este doar calendarul si atata,restul sunt 'povesti sau interpretari"ale oamenilor care sunt exact ca smochinul ne roditor le lipseste esenta ei nu fac decat sa duca in eroare.....dar ambele biserici se roaga la acelas Dumnezeu,au aacelas leturghier acelas molofternic aceias slujba de ce ore ne invrajbim atata?deci eu nu vad nici o diferenta decat acele 3 zile care cand va ajunge sufletul la scaunul de judecata nu va fi intrebat esti pe veci sau pe nou te intreaba ce ai facut bine,ai cautat pacea,dragostea si va fi doar judecata ta si credema nu ti va fi de folos cai vechi sau nou ,da daca ai zice care e diferenta intre catoli sau oricare alta confesiune atunci ea carti si cerceteaza ca de asta a inzestrat DUMNEZEU pe om cu intelepciune sa faca distincita intre bine si rau......,gandestete ca viata de dincilo e vesnica si lucreazati mantuirea prin dragoste,iubire de exemplu pilda in care Hristos se gaseste la fantana cu samarineanca de alt neam carea ea dat sa bea si iudei care credeau in moise si tineau post si se rugau lau rastihit deci tainile lui Dumnezeu nu sunt ca ale oamenior.........
Reply With Quote