View Single Post
Vechi 17.10.2008, 22:26:04
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[SIZE=3][COLOR=green]Nu stiu daca cum se poate ajunge sfant, dar stiu cum te poti pocai: o viata intreaga traiesti bine, traiesti in desfrau si la batranete te dedici credintei si bisericii sperand intr-un loc in rai.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]De ce spun asta? Cam asa procedeaza cantareata aceea de muzica lautareasca, Gabi Lunca... Acum e o pocaita. Umbla numai cu batic pe cap, vorbeste doar de credinta si biserica si-si reneaga trecutul...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Cum se numeste asta? Oare ipocrizie?[/COLOR][/SIZE]
Intr-o rugaciun de la slujba sfintului maslu se spune"n-am venit sa chem pe cei drepti la pocainta ci pe cei pacatosi"si inca"...bucurie se face in cer pentru un pacatos care se pocaieste" si exemplele ar putea continua....
Asadar sa nu fim asemenea fratelui "fiului risipitor" sau asemenea acelor credinciosi din bisericile noastre care, cred ca sansa mintuirii este doar a celor care au fost in biserica din copilarie.Nu uita de tilharul de pe cruce care a spus Mantuitorului"pomeneste-ma Doamne cind voi veni intr-u Imparatia Ta"si s-a mantuit, sau, pacatoasa care a spalat cu lacrimi picioarele lui Iisus.
Desi nu este ortodoxa poate Gabi Lunca este cu adevarat credincioasa si de ce sa judec eu,om pacatos care nu stiu faptele fratelui meu!
Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne ofera sansa mintuirii si chiar a sfinteniei.Trebuie doar sa nu fim asemenea lucratorilor celor rai.
Reply With Quote