Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
Ma bucur ca s-a deschis acest topic.Si eu as vrea sa stiu raspunsul la aceasta intrebare caci am vazut in Biblie ca este o diferenta intre a te mantui si a intra in Imparatia cerurilor,adica ar fi mai multe trepte.Atunci cand este intrebat Iisus de un bogat ce sa faca ca sa se mantuiasca,Acesta i-a spus sa respecte cele 10 porunci.Iar apoi i-a spus ce sa faca ca sa intre in Imparatia cerurilor.Deci probabil ca sfintii sunt pe o treapta superioara iar dreptii pe un alt loc.Ar fi bine sa fie asa,si cu iadul la fel,caci nu vreau sa fiu la acelasi loc cu violatorul si nici cu sfantul,caci nu merit nici una din aceste locuri.
|
Daca vrei sa sti raspunsul atunci citeste Bibilia(cea ortodoxa ma refer)si vietile Sfintilor Parinti.Du-te la Biserica,spovedeste-te,impartaseste-te,roag-te.Fa si tu pe cat poti,macar incearca ca Dumnezeu vede si te va ajuta negresit.Nu te judec si nici nu te acuz,doar subliniez unele detalii importante referitor la ce ai intrebat tu.Doamne ajuta!
Citat:
[SIZE=3][COLOR=#008000]Nu stiu daca cum se poate ajunge sfant, dar stiu cum te poti pocai: o viata intreaga traiesti bine, traiesti in desfrau si la batranete te dedici credintei si bisericii sperand intr-un loc in rai.[/COLOR][/SIZE]
|
[SIZE=3]Draga,silverstar[/SIZE]:
Daca ne-am lua toti dupa acest sfat nici unu dintre noi nu s-ar mai mantui.Te rog spune-mi si mie ce se intampla daca numai apuci batranetea si te prinde moartea in desfrau si in alte patimi si mori nepocait(adica nespovedit si nempartasit)?Ce zice Domnul:Priveghiati si va rugati caci nu stiti nici ceasul si nici timpul cand moartea va veni!Stiu ca nu ne rugam si nu priveghiam cat ar trebui dar macar sa stim ce trebuie sa facem,sa nu traim in inselare,Doamne ajuta!