Subiect: Disperare...
View Single Post
Vechi 17.10.2008, 20:04:29
antoniap
Guest

Implicit

De fapt e vorba de spunerea acestei rugaciuni in cinstea celor 33 de ani pe care i-a trait Mantuitorul de trei ori pe zi. De trei ori cate 33. Nu am fost destul de explicita si imi cer scuze ca am fost inteleasa gresit. Un calugar mi-a spus ca , daca nu pot sa-mi fac rugaciunile de dimineata, sa spun in drum spre serviciu de 33 de ori rugaciunea aceasta. Si , daca mancam de trei ori pe zi , se cuvine sa ne si rugam macar de trei ori pe zi.

De fapt ideea era s-o spun de cat mai multe ori. Am citit ca aceasta rugaciune e spusa si de catre pustnici ca o pregatire pentru Rugaciunea lui Iisus. Regret ca nu am la indemana citatul din cartea ,,Parintii pustiei", dar daca-l gasesc il scriu.

Metanierele de ce sunt facute? Ca sa ne ajute sa mentinem mintea la rugaciune. Putem numara de cate ori am zis orice rugaciune. Chiar si Rugaciunea lui Iisus!

Iertati-ma cei care aveti deja un program de rugaciune. Eu voiam sa-l ajut pe Tudor sa se roage in caz ca nu are un asemenea program. Oricum nu-mi strica niste observatii. Iar daca am gresit cu ceva, poate ma convinge cineva cu argumente. Caci sunt dispusa sa ma corectez.
Reply With Quote