View Single Post
Vechi 29.11.2006, 23:07:04
heruvim
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mioara
Abia acum am inteles ce spunea Parintele Cleopa despre dracii arhiconi, cei care cunosc Scripturile pe de rost dar le interpreteaza invers.
Miaora draga, decat sa-ti scuipi in san si sa-ti faci cruci de cate ori vezi un post al meu pe forum nu crezi ca mai bine ar fi sa deschzi odata Scripturile si sa le citesti cu inima deschisa asa cum au facut si altii si chiar si eu in loc sa etichetezi aiuristic "dupa ureche" niste oameni care chiar nu vorbesc prostii ci nu fac decat copy/paste niste versete pe care trebuia DEJA (ca crestina cel putin) sa le cunosti si tu.

Atata timp cat stai doar sa asculti fara sa depui un minim de efort in a cauta adevarul si in a-l transmite si altora, cum te poti numi o buna crestina?

De exemplu, am fost uimit si flatat intelectual sa recunosc in multe dintre concluziile mele niste elemente de baza ale invataturilor altor somitati ale credintei crestine care din anumite motive (nu de putine ori politice sau sociale) au fost inlaturate si inlocuite cu "traditii" de doi lei.

Citeste si http://www.crestinortodox.ro/Istoria_Bisericii.html -> vei recunoaste multe dintre "blasfemiile" mele acolo.

Nu este un pacat ca gandesti si ai o parere, este un pacat cand arunci cu piatra in cineva fara sa faci nici cel mai mic efort in a afla despre ce vorbeste acel om!!
Reply With Quote