Subiect: Disperare...
View Single Post
Vechi 15.10.2008, 11:16:09
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Tudor, ma bucur mult pentru tine. Nu mi-a venit sa cred ca este vorba despre acel baiat. Stiu ce inseamna sa ai necazuri in familie, si desi nu am copii, si eu am trecut prin clipe grele, dar Dumnezeu si Maica Domnului m-au ajutat in final. Incearca sa discuti deschis cu sotia ta, incearca sa o faci sa inteleaga ca e rau ce face, daca poti, mai acorda-i o sansa si luati-o de la capat. Tu fii mai atent la nevoile ei pe viitor, petreceti mai mult timp impreuna, cu fetitele, dar cel mai mult, rugati-va la Dumnezeu sa va lumineze ce sa faceti. Te sfatuiesc sa citesti "Paraclisul Maicii Domnului" te va linisti si Maica Domnului se va indura de tine.
Ganditi-va ca fetitele nu au nici o vina. Pentru ele ar trebui sa luptati. Si oricum, multumiti Domnului pentru situatia financiara care o aveti, ca nu va ganditi ce le veti da sa manance fetitelor si voua. Iarta-ma daca te-am jignit sau daca sfaturile mele nu le gasesti potrivite ,caci, asa cum afirma si fratele mihai, poate pacatele ne intuneca judecata. Dumnezeu si Maica Domnului impreuna cu toti sfintii sa va dea putere si intelepciune sa treceti cu bine peste asta.
Doamne ajuta!
Iar tu, Achimovjan, sa iti fie rusine! Sper ca acum vezi gravitatea fapelor tale. M-ai dezamagit, nu ma asteptam la asa ceva din partea ta. Sper sa iti vina mintea la cap. Curand!
Reply With Quote